The Voice: Γύρισαν όλοι οι coaches κατευθείαν - Έκανε χαμό ο αδερφός πασίγνωστης τραγουδίστριας

Καθήλωσε με την ερμηνεία του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Γύρισαν όλοι οι coaches κατευθείαν - Έκανε χαμό ο αδερφός πασίγνωστης τραγουδίστριας

Κανονικό χαμό έκανε στο αποψινό (2/10) επεισόδιο του The Voice ο Ανδρέας Δρακόπουλος, ο αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας, Φανής Δρακοπούλου.

Ο λαϊκός τραγουδιστής κατάφερε με την εκπληκτική του φωνή να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των coaches, οι οποίοι έδωσαν σκληρή μάχη μεταξύ τους προκειμένου να πάει στην ομάδα τουτς.

Ο ίδιος ερμήνευεσε το κομμάτι του Αντώνη Ρέμου, «Που να ‘σαι» και κατάφερε και πέρασε στην επόμενη φάση, το ίδιο και η 23χρονη Ελευθερία που συγκίνησε τους πάντες με την ερμηνεία του κομματιού της και στη νοηματική γλώσσα!

Η ερμηνεία του Ανδρέα Δρακόπουλου στο The Voice

Τι τηλεθέαση κάνει το The Voice

Μια απίστευτη "μάχη" για την τηλεθέαση της prime time ζώνης έδωσε το The Voice και η πρεμιέρα του Just the 2 of us, το βράδυ του Σαββάτου 25/9. Ποιο από τα δυο μουσικά show ωστόσο, κατάφερε να κάνει να πιο υψηλά ποσοστά και τελικά να τερματίσει πρώτο;

Όσον αφορά το show του Νίκου Κοκλώνη, η πρεμιέρα του ήταν μοναδική με το πλατό να είναι εντυπωσιακό. Τα ζευγάρια επίσης είναι πολύ αγαπητά στο κοινό που αυτόματα αυτό σημαίνει πως έχει θετικό πρόσημο για την τηλεθέαση. Εμείς μάλιστα, έχουμε τα highlights που απέσπασαν και τα περισσότερα σχόλια.

Από την άλλη το The Voice, μπορεί να μην έκανε πρεμιέρα ωστόσο, έχει αποδείξει πως ένα show που απλά με τους 4 κριτές του - που θεωρούνται από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές -, καταφέρνει να παραμένει σταθερό στα ύψη της τηλεθέασης.

Τα νούμερα που σημείωσαν σε τηλεθέαση Voice - J2US

Χθες όμως 25/9, το J2us κατάφερε να βγει πρώτο με 21,4% τηλεθέαση σε δυναμικό κοινό, την ώρα που απέναντι του το Voice έκανε 17,8%.

Prime time

  • ALPHA: J2US 21,4%
  • ΣΚΑΙ: The Voice 17,8%