Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Πως σχολίασαν τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης - Ο ένας βγήκε πρώτος κι ο άλλος δεύτερος

Το πρώην ζευγάρι παίζει απέναντι ξανά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Πως σχολίασαν τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης - Ο ένας βγήκε πρώτος κι ο άλλος δεύτερος

Η Φαίη Σκορδά με τη νέα πρωινή εκπομπή της στο Mega, Buongiorno μπήκε πολύ δυνατά στη μάχη της τηλεθέασης αφού εχθές, στην πρεμιέρα των πρωινών εκπομπών, κατάφερε να κατατροπώσει όχι μόνο τον πρώην σύζυγό της που θα βρίσκεται απέναντί της όλη την σεζόν, αλλά και τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της με τα απίστευτα νούμερα που έκανε (δείτε εδώ τα ποσοστά).

Στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Λιάγκας με την εκπομπή Πρωινό στον ΑΝΤ1 που έπιασε το 16,8%. Είχε συνηθίσει πρώτος αλλά τι να κάνουμε...

Μια ημέρα μετά, λοιπόν, το πρώην ζευγάρι θέλησε μέσα από τον αέρα ΑΝΤ1 και Mega να πει το δικό του ευχαριστώ και να δείξει την ευγνωμοσύνη του στο τηλεοπτικό κοινό.

Το μεγάλο ευχαριστώ της Φαίης

«Ως ο αρχαιότερος θέλω να πω το εξής εκ μέρους όλης της εκπομπής και της Φαίης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κόσμο, το τηλεοπτικό κοινό και τους θεατές της εκπομπής γιατί κατά έναν τρόπον τινά μονοπωλιακό τρόπο έδειξαν το ενδιαφέρον τους να δουν τι γίνεται σε αυτή την εκπομπή. Εμείς αισιοδοξούμε ότι ένα καλό κλίμα θα το μεταδώσουμε όλη τη χρονιά. Σας ευχαριστούμε για αυτή την προτίμηση και, όπως θα έλεγα χθες, ο κόσμος απέδειξε ότι άλλο fake και άλλο Φαίη», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και στην συνέχεια πήρε τον λόγο η παρουσιάστρια

«Μαραθώνιος είναι, Ανδρέα μου και γω έχω μια άλλη λογική. Το καταλαβαίνω αυτό και το σέβομαι, απλώς οφείλω και γω να πω κάτι σύντομο γιατί έχω μια άλλη λογική. Στο τέλος της σεζόν μπορείς να πεις κάτι και δεν σημαίνει και κάτι στην τελική γιατί είναι ένας μαραθώνιος»

Τα λόγια του Γιώργου

«Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί πραγματικά δεν το περίμενα ούτε εγώ να συμβεί, είναι πρώτη χρονιά με έναν ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη εξαφανισμένο όλο το καλοκαίρι. Δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα κάθε μέρας, στο τέλος της χρονιάς βγάζεις πάντα το συμπέρασμα. Το γεγονός, όμως, ότι το σύνολο του κόσμου, γιατί αυτό μετράει στην τηλεθέαση, το λέω κάθε χρόνο, άσχετα με τα νεανικά νούμερα.

Εμείς είμαστε παρουσιαστές και απευθυνόμαστε στο σύνολο του κόσμου, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε έναν άνθρωπο που είναι 57 χρονών. Ότι το σύνολο του κόσμου χθες, με φανατισμό έδωσε πρωτιά σε αυτή εδώ την εκπομπή, για μας είναι πάρα πολύ τιμητικό, για την πρώτη εκπομπή! Μπορεί σήμερα να έρθουμε πέμπτοι, δεν έχει να κάνει. Όμως ότι χθες, πρώτη μέρα, μας είδατε και μας δώσατε πρωτιά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα, περίμενα ότι θα αργήσει να γίνει αυτό, αλλά έγινε από την πρώτη μέρα, ευχαριστούμε πολύ»