Μαρία Αναστασοπούλου - Άρης Πορτοσάλτε: Το έμαθαν λίγο πριν βγουν σήμερα (5/9) στον αέρα του Live You

Τι συνέβη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου - Άρης Πορτοσάλτε: Το έμαθαν λίγο πριν βγουν σήμερα (5/9) στον αέρα του Live You

Τέταρτη μέρα σήμερα, Πέμπτη 5/9, που η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Άρης Πορτοσάλτε καλησπερίζουν τους τηλεθεατές στις 11:45 ακριβώς, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με την εκπομπή Live You και σήμερα είχαν διάθεση πιο ανεβασμένη από ποτέ αφού λίγο πριν βγουν στον αέρα οι ιθύνοντες του σταθμού τους ανακοίνωσαν πως την προηγούμενη ημέρα θριάμβευσαν σε ποσοστά τηλεθέασης.

Σε μια καινούργια εκπομπή, που δεν έχει κλείσει ακόμα 5 μέρες στον αέρα και κατάφερε από μονοψήφια που ξεκίνησε (δείτε εδώ τι ποσοστά είχε κάνει στην πρεμιέρα) μέσα σε μόλις λίγα 24ωρα να φτάσει το 12,6% της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια (αναλυτικά τα τέταρτα: 13,6-15,5-13,5-14,0-11,1-10,6-9,1-14,2-12,2-11,0)

Η Μαρία Αναστασοπούλου φαίνεται πως στο πλευρό του Άρη Πορτοσάλτε έχει βρει αυτό που ήθελε, τηλεοπτικό χώρο και χρόνο για να τοποθετηθεί

Μαρία Αναστασοπούλου - Άρης Πορτοσάλτε: Το έμαθαν λίγο πριν βγουν σήμερα (5/9) στον αέρα του Live You

Υπενθυμίζουμε πως η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν στον ΣΚΑΙ για 15 ολόκληρα χρόνια μέχρι που πήρε την απόφαση πριν δυο χρόνια να κάνει μια αλλαγή και να μεταφερθεί στον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος ξεκίνησε από το κανάλι του Φαλήρου το 2007 κάνοντας την πρακτική της στο ραδιόφωνο του σταθμού ενώ το 2012 παρουσίαζε τίτλους ειδήσεων στη ραδιοφωνική εκπομπή στην «Πρώτη Γραμμή» με Λυριτζή και Οικονόμου.

Το καλοκαίρι του 2022 είχε τη δική της εκπομπή στον Real FM 97,8 κάθε Σαββατοκύριακο και παρουσίαζε επί έξι σεζόν μαζί με τον Δημήτρη Οικονόμου, την πρωινή εκπομπή «Σήμερα». Τον Ιούλιο του 2022, αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και τον Σεπτέμβρη του 2024 επέστρεψε ξανά.

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.