ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι με το Power of love - Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί

Τα ουρλιαχτά στους διαδρόμους

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Χαμός στο κανάλι με το Power of love - Έγινε γνωστό νωρίς το πρωί

Ουρλιαχτά χαράς ακούστηκαν από πολύ νωρίς το πρωί, σήμερα Παρασκευή 19/7, στους διαδρόμους του ΣΚΑΙ όταν στα χέρια των ιθυνόντων του σταθμού έφτασαν τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Power of love εχθές, Πέμπτη 18/7!

Η αλήθεια είναι πως τις προηγούμενες χρονιές δεν ήμουν φανατική του συγκεκριμένου ριάλιτι. Φέτος, όμως, αλήθεια σας λέω δεν χάνω επεισόδιο! Φταίει η επιλογή των παικτών; Φταίει το επίπεδο που ίσως είναι λίγο πιο ανεβασμένο από τις άλλες χρονιές; Φταίει το ότι η Κατερίνα Καραβάτου τα πάει πολύ καλά στον ρόλο που της έχουν αναθέσει; Δεν έχω ιδέα τι φταίει αλλά όπως φαίνεται, μετά από τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΙ, το ριάλιτι της αγάπης έχει αρχίσει να αναγνωρίζεται από το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε επίσης: Power of love trailer 19/7: Χαμός απόψε! Σφάζονται μπροστά σε όλους και τελικά χωρίζουν

Τα πρώτα διψήφια νούμερα του Power of love

Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα μηχανάκια της AGB το Power of love έφτασε για πρώτη φορά το 10% ενώ σε τέταρτα έφτασα και το 17, ΣΟΚ! (4,7-8,1-6,6-8,0-8,9-13,3-14,9-15,1-17,0).

Τώρα θα μου πεις πως να μην το φτάσει; Είχαμε Pre Gala Day κι έγινε το έλα να δεις... Τσέκαρε τα βιντεάκια παρακάτω για να μπεις στο κλίμα γιατί απόψε, έχουμε το νέο επεισόδιο!

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love