ΣΚΑΙ: Σούσουρο με Μαριάντα Πιερίδη και Λάμπρο Κωνσταντάρα - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Summer's Cool

Φαινόταν από την αρχή, η αλήθεια είναι, πως αυτή θα ήταν η κατάληξη

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Σούσουρο με Μαριάντα Πιερίδη και Λάμπρο Κωνσταντάρα - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Summer's Cool

Ήταν 8 Ιουλίου του 2024 όταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Μαριάντα Πιερίδη καλησπέριζαν από κοινού τους τηλεθεατές στο νέο τους εγχείρημα στον ΣΚΑΙ, που έχει το όνομα Summer's Cool (δείτε εδώ βίντεο από την πρεμιέρα). Τότε, κανείς δεν περίμενε πως αυτή η νέα παρέα που έχει δημιουργηθεί τα μεσημέρια θα καταφέρει τόσο γρήγορα να μπει για τα καλά στα νοικοκυριά.

Η δεύτερη εβδομάδα που το Summer's Cool βρίσκεται στον αέρα φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί με χαμόγελα ευτυχίας και χαράς αφού εχθές, Πέμπτη 18/7, η εκπομπή κατέγραψε τα πιο υψηλά - μέχρι στιγμής - ποσοστά τηλεθέασής της.

Πέρασε την βάση το Summer's Cool!

Για πρώτη φορά, λοιπόν, στα μηχανάκια της AGB δίπλα στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΙ είδαμε τον αριθμό 10,7% ενώ σε τέταρτα η εκπομπή έφτασε και το 15,5 (14,1-14,6-15,5-14,0-7,0-7,2-8,6-7,4-7,9) και δικαίως θα μου επιτρέψετε να πω αφού τα παιδιά αποδεικνύουν καθημερινά πως γίνεται δουλίτσα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που δοκιμάζετε για πρώτη φορά στην θέση του παρουσιαστή φαίνεται πως ανταπεξέρχεται πλήρως αφού και ωραία Ελληνικά χρησιμοποιεί και ενημερωμένος για την σκαλέτα της εκπομπής είναι και αφήνει χώρο στους συνεργάτες του να ακουστούν και να εκφέρουν την δική τους γνώμη για να γίνει - επιτέλους - και μια νορμάλ συζήτηση χωρίς εντάσεις, ειρωνείες και νεύρα, σε ένα πλατό.

Summer's Cool ΣΚΑΙ

Η Μαριάντα Πιερίδη, δε, δίπλα στον Λάμπρο φωτίζει το άστρο της καλύτερα, αφού σίγουρα έχει πολλά πράγματα να μάθει που θα της κάνουν καλό στην πορεία της στην τηλεόραση.

Γενικά η δουλειά όλων των συντελεστών σε αυτή την εκπομπή αναγνωρίζεται από το τηλεοπτικό κοινό που μέσα σε λίγες μόνο ημέρες τους εμπιστεύτηκε για την ενημέρωση - ψυχαγωγία του και η αλήθεια είναι πως όταν τα πράγματα τσουλάνε ήρεμα και ωραία, και πάνω από όλα σωστά, πίσω από τις κάμερες, βγαίνει και μπροστά αυτό... Για να δούμε, η επιτυχία θα συνεχίσει ή η πτώση θα πονέσει; Γιατί το δάχτυλο του τηλεθεατή ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πατήσει το δίπλα κουμπί...

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.