Survivor: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο μεγάλος ημιτελικός εχθές 25/6

Σήμερα αναμένεται ο τελικός

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το Survivor 2024 σε λίγες ώρες φτάνει στο τέλος του. Ακόμα μια χρονιά γεμάτη αγωνίσματα, εντάσεις, συγκινήσεις. Στο χθεσινό επεισόδιο - το οποίο το Youweekly.gr παρακολούθησε από κοντά στο Άλσος Βεΐκου (δείτε εδώ αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες) οι φιναλίστ από τέσσερις έμειναν τρεις.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας τον στίβο μάχης που είχε στηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και κάπως έτσι Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα απόψε πάνε τελικό!

Μπορεί το Άλσος Βεΐκου να ήταν κατάμεστο από κόσμο αλλά οι μετρήσεις της Nielsen κυμάνθηκαν σε χαμηλά πλαίσια για τα δεδομένα του ριάλιτι και των προηγούμενων χρόνων. Αν με λίγα λόγια τα μηχανάκια της AGB μετρούσαν τον κόσμο που βρέθηκε εκεί θα είχαν χτυπήσει κόκκινο. Αντ' αυτού, όμως, το Survivor κατέληξε τέταρτο στην prime time ζώνη, μια ζώνη με σκληρό ανταγωνισμό.

11,3% στο δυναμικό κοινό το Survivor

Με τις Ψυχοκόρες να περνούν στην πρώτη θέση με 14% ενώ μετά ακολούθησε πάλι μυθοπλασία με τον Σασμό να κάνει 11,6% και την Γη της Ελιάς 11,5%!

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ενδιαφέρον θα έχει το τι θα συμβεί απόψε και το Youweekly.gr θα είναι και σήμερα εκεί να σας μεταφέρει τα πάντα από το Άλσος Βεΐκου! Μείνετε συντονισμένοι...