Ο παράδεισος των Κυριών: Χαμός στον ALPHA με το τελευταίο επεισόδιο - Τα νούμερα τηλεθέασης

Με αίμα και δυο νεκρούς το συγκλονιστικό φινάλε

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των Κυριών: Χαμός στον ALPHA με το τελευταίο επεισόδιο - Τα νούμερα τηλεθέασης

Με... αίμα και δυο νεκρούς γράφτηκε, το βράδυ της Δευτέρας 24/6, το φινάλε της σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Ο παράδεισος των Κυριών και οι τηλεθεατές όπως φάνηκε ήταν συντονισμένοι και δεν θέλησαν να χάσουν ούτε ένα δευτερόλεπτο προβολής.

Στο δραματικό φινάλε, ο Ντίνος αποφασίζει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αμαλία και να μετακομίσουν μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο, στο τέλος η νεαρή γυναίκα επιλέγει να παραμείνει στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα της. Την ίδια ώρα ο Σίμος βγαίνει εκτός ελέγχου και βρίσκεται σε ψυχολογικό αδιέξοδο. Παίρνοντας ένα όπλο στα χέρια του και θολωμένος από τις σκέψεις τρέχει να συναντήσει τη Βικτώρια στη φυλακή, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για όσα δεινά του προκάλεσε στη ζωή του.

Εκεί βρίσκεται και ο Χριστόφορος, ο οποίος άθελά του γίνεται μάρτυρας μίας τραγικής και αιματοβαμμένης σκηνής. Ο Σίμος, αφού ξεκαθαρίζει όσα είχε για χρόνια κρυμμένα στην ψυχή του για τη Βικτώρια, πατά τη σκανδάλη και σκοτώνει μέσα στο ίδιο της το κελί. Αμέσως μετά στρέφει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονεί.

Πρώτος με 16,5% ο Παράδεισος των Κυριών

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα, λοιπόν, στην ώρα μετάδοσής του (20:00 – 21:00), ο Παράδεισος των Κυριών σημείωσε τα υψηλότερα ποσοστά ενώ σε τέταρτο έφτασε και το 18,3.

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος 15,1
  • ALPHA: Παράδεισος των κυριών 16,5
  • OPEN: Η υπόσχεση 1,4
  • ΕΡΤ: Ιστορίες θρύλων 2,2
  • MEGA: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων 15,1
  • STAR: Star News 10.1
  • ΣΚΑΙ: Βραδινό δελτίο ειδήσεων 6,4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.