Χαμόγελα ευτυχίας για τον Γιώργο Λιάγκα - Συζητιέται από το πρωί...

Συγχαρητήρια θα πούμε εμείς

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Το όνομά του βρέθηκε έντονα στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Η σχέση με την Μαρία Αντωνά που κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά φωτογραφίες και επώνυμοι επιβεβαιώνουν σιγά σιγά φαίνεται πως έχει αναζωογονήσει τον Γιώργο Λιάγκα σε γενικό επίπεδο και στα προσωπικά του αλλά και στα επαγγελματικά του σίγουρα κι αυτό είναι ολοφάνερο από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει εδώ και λίγες ημέρες η εκπομπή του στον ΑΝΤ1, Το Πρωινό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού η χθεσινή 20/6 ημέρα...

Πρώτος ο Λιάγκας στην πρωινή ζώνη

Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB η εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό κατάφερε και τερμάτισε πρώτη απέναντι από έναν άκρως δύσκολο ανταγωνισμό κάνοντας στο δυναμικό 16,3% με απίστευτα μάλιστα τέταρτα. Ο παρουσιαστής και η ομάδα του κατάφεραν το 13 που πήραν για Lead in να το κάνουν 16 μέσα σε ένα τέταρτο ενώ μετά "έπιανα" πιο ψηλά πατώματα με αποκορύφωμα το 25 (16,0-20,4-17,4-24,9-21,5-14,1-17,9-18,4-15,0-13,9-8,3-10,9-11,8).

Πρωινό ΑΝΤ1
Η ομάδα του Πρωινού στον ΑΝΤ1

Αμέσως μετά ακολούθησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον ALPHA που κατάφερε να κάνει στο Super Κατερίνα 13,2 ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με την Δανάη Μπάρκα και το Πάμε Δανάη στο Mega που έπιασε το 8,1%.

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 20/6