Ολυμπιακός Conference League: Εξωπραγματικά τα χθεσινά 29/5 νούμερα τηλεθέασης - Θρίαμβος για το Mega!

Αναμενόμενο το πως θα τσουλούσε η βραδιά!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Ονειρικό φινάλε με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό, είχε ο χθεσινός τελικός του Conference League. Έπειτα από μια συναρπαστική βραδιά γεμάτη στιγμές που έκοψαν την ανάσα μας, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο ελληνικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών, καθώς επιβλήθηκαν της Φιορεντίνα με 1-0 στον τελικό του Conference League, χάρη σε γκολ του Ελ Κααμπί στο 116ο λεπτό (παράταση).

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, σήκωσε το τρόπαιο στον αττικό ουρανό και έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσουν οι πανηγυρισμοί όχι μόνο στην OPAP Arena και τον Πειραιά, αλλά και απ' άκρου εις άκρον της χώρας.

Ολυμπιακός - Conference League: Στο κόκκινο τα νούμερα τηλεθέασης!

Δείτε επίσης: Βαγγέλης Μαρινάκης για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Το χρωστάγαμε σε όλους τους Έλληνες και στα παιδιά που έχουν “φύγει”»

Ο απίστευτος αυτός αγώνας "έσπασε" τα μηχανάκια της AGB κι εκτόξευσε το Mega στα ουράνια αφού για πρώτη φορά πρόγραμμα του σταθμού κατάφερε να σημειώσει το εξωπραγματικό 58,4% στο δυναμικό κοινό ενώ σε τέταρτο έφτασε και το 73 (48,2-51,3-56,4-45,5-52,4-59,1-61,1-63,4-63,5-66,2-73,1-61-64,4-50,8-54,6-53,6)!

Ολυμπιακός Conference League
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Τα highlights του αγώνα