The Break: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΙ

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Break: Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της Βάσως Λασκαράκη στον ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε το μεσημέρι της Κυριακής 22/10 η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής The Break. Πρόκειται για ένα project τύπου Dot, που αρχικά παρουσίαζαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι λοιπόν, είπε τα πρώτα της λόγια, καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό με διάπλατο χαμόγελο. «Καλησπέρα, καλωσήρθατε στο νέο μας κυριακάτικο ραντεβού στον ΣΚΑΪ. Είμαι η Βάσω Λασκαράκη και μαζί θα κάνουμε Break χωρίς κείμενο», είπε - δείτε το βίντεο της έναρξης.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στην πρεμιέρα, ήταν τόσο ο σύζυγος της Λευτέρης Σουλτάτος αλλά και ο Μάρκος Σεφερλής έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Η τηλεθέαση του The Break στον ΣΚΑΙ με παρουσιάστρια την Βάσω Λασκαράκη

Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, σημείωσε σε δυναμικό κοινό μόλις 6,7% ενώ σε τέταρτα έκανε 6.2 - 6.9 - 7.6 - 8.8 - 7.1 - 7.0 - 3.0. Με τα ποσοστά αυτά δυστυχώς έχασε την "μάχη" της μεσημεριανής ζώνης με τον ανταγωνισμό να την περνάει κατά πολύ, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γειά σου 9,6
  • ΣΚΑΙ: The break 6,7
  • ALPHA: Καλύτερα Δε Γίνεται 12,3
  • STAR: Ο τρελοπενηντάρης 10,1
  • MEGA: Ακόμα δεν είδες τίποτα 8,6
  • OPEN: Επι τόπου 3,3
  • ΑΝΤ1: Υγεία Πάνω από Όλα 3

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Δείτε εδώ και τα νούμερα τηλεθέασης του Σαββάτου