Πρεμιέρα Γειά σου - ΣΚΑΙ: Τα νούμερα τηλεθέασης της Μαρίας Μπακοδήμου

Τι έδειξε το δυναμικό κοινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρεμιέρα Γειά σου - ΣΚΑΙ: Τα νούμερα τηλεθέασης της Μαρίας Μπακοδήμου

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε η Μαρία Μπακοδήμου το Σάββατο 16/9 με την εκπομπή Γειά σου. Η παρουσιάστρια επέστρεψε στις επάλξεις μετά το όμορφο καλοκαίρι που πέρασε τόσο εντός Ελλάδος όσο και εκτός, αφού ταξίδεψε και στην Αφρική μαζί με την Ελένη Ράντου.

«Ένα καινούργιο πλατό, εμείς είμαστε οι ίδιοι, εσείς ελπίζω να είστε οι ίδιοι και περισσότεροι που θα κάνουμε παρέα και φέτος. Είναι μια σεζόν που ξεκινάει με ένα πολύ περίεργο καλοκαίρι που πέρασε, μας άφησε όλους μια περίεργη γεύση», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστρια και στην συνέχεια υποδέχτηκε τους συνεργάτες της.

Καλεσμένη της ήταν η Κάτια Δανδουλάκη η οποία μίλησε για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για την οικονομική της καταστροφή.

Τα νούμερα τηλεθέασης της Μπακοδήμου στην πρεμιέρα του Γειά σου

Στην πρεμιέρα η εκπομπή δεν θα πήγε τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, αφού σημείωσε μονοψήφια! Συγκεκριμένα έκανε σε δυναμικό κοινό 8,1%.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γειά σου 8,1
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα (Ε) 6
  • ALPHA: Το σόι σου (Ε) 15,4
  • STAR: Ms Beans Holiday 9,4
  • MEGA: Τύφλα να έχει ο Μάρλον Μπράντο 10,9
  • OPEN: Robots 6,5

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.