Μεγάλες χαρές βιώνει από εχθές το βράδυ, τόσο η Σία Κοσιώνη όσο και ο ΣΚΑΪ μιας και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κατάφερε να σημειώσει εντυπωσιακά ποσοστά και να αφήσει κατά πολύ πίσω του τον ανταγωνισμό, σκαρφαλώνοντας στην πρώτη θέση της ενημέρωσης.

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, κατά το οποίο πρόλαβε να γεμίσει και με το παραπάνω τις μπαταρίες της, η αγαπημένη παρουσιάστρια επέστρεψε πολύ δυναμικά στο πόστο της στο δελτίο ειδήσεων. 

Τα νούμερα τηλεθέασης την έχουν επιβραβεύσει και με το παραπάνω τις τελευταίες μέρες μιας και η Σία Κοσιώνη μαζί με τον ΣΚΑΪ έχουν πάρει τα ηνία στη μάχη της ενημέρωσης.

Χθες βράδυ το δελτίο ειδήσεων σημείωσε 15,1% στο δυναμικό κοινό ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με 13,8 – δείτε εδώ τα αναλυτικά νούμερα τηλεθέασης για χθες 10/9.

Αυτά είναι τα νούμερα που έφεραν τις χαρές για τη Σία Κοισώνη και τον ΣΚΑΪ

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 13,8
  • ALPHA: Νews, 11,1
  • STAR: News, 12,2
  • ΣΚΑΙ: News, 15,9
  • OPEN: News, 8,1
  • Mega: Mega γεγονότα 7,4

Σοκαρισμένη η Σία Κοσιώνη – «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να…»

Σοκαρισμένη φάνηκε η Σία Κοσιώνη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια μίλησε για το σάλο που έχει ξεσπάσει για το Big Brother.

«Πάω κάθε μέρα σε μια, να αδειάσω το πακέτο…αλλιώς έχει βιασμό» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι.

Το βράδυ λοιπόν της Δευτέρας, η Σία Κοσιώνη μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού και αμέσως μετά την προβολή της επίσημης ανακοίνωσης, τοποθετήθηκε δημόσια.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το χυδαιότατο αυτό σχόλιο στο Live streaming του Big Brother, δεν έπαιξε στην τηλεόρασή μας αυτό. Είναι περιττό να πούμε και να πω, μιλώντας ως γυναίκα αλλά και ως γυναίκα που μεγαλώνω ένα αγόρι, οι γυναίκες δεν είναι έρμαια στις ορέξεις κανενός. Ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις προσβάλλουν και τις γυναίκες και κάθε γιο σκεπτόμενο άντρα. Είναι αυτονόητο ότι τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα ειδικά όταν είσαι ο ΣΚΑΪ».