Στα Παιχνίδια εκδίκησης, ο Αγης μαθαίνει κατά λάθος από την Αννα το σχέδιο του Χρήστου, μόνο που ο δικηγόρος είναι ένα βήμα πιο μπροστά και ήδη έχει ενημερώσει τη Μάγια για όλα, όσα έχει κάνει ο άνδρας της.

Η Αννα ενημερώνει τον Χρήστο για όσα της είπε ο Αγης και τις απειλές του και εκείνος της προτείνει να κρατήσει για ένα διάστημα αποστάσεις τόσο από εκείνον, όσο και από τη Μάγια. «Και τώρα ποιος θα ενημερώσει τη Μάγια;», αναρωτιέται εκείνη και ο δικηγόρος προβληματίζεται. Στο μεταξύ, ο Αγης κάνει λεκτική επίθεση στη Μάγια για την αναβολή στην απόφασή της να φύγουν στο εξωτερικό: «Πνιγόμαστε εδώ, Μάγια. Δεν έχουμε άλλο χρόνο, τελειώνει ο χρόνος μας. Πρέπει να φύγουμε». Το επόμενο πρωί, ο Αγης επισκέπτεται τον Διονύση και του τείνει χείρα φιλίας, για να τα βρουν ξανά. «Ας κάνουμε μια προσπάθεια να γίνουμε ξανά φίλοι. Ο Μάρκος και ο Χρήστος δεν είναι μαζί μας, δεν μπορούν να γίνουν σαν εμάς. Μ’ έχεις παρεξηγήσει, ας τα αφήσουμε όλα πίσω και να γίνουμε πάλι φίλοι. Υπάρχει πιθανότητα ή χάνω τον χρόνο μου;», λέει στον Διονύση κι εκείνος του απαντάει: «Χάνεις τον χρόνο σου».

Παιχνίδια εκδίκησης: Παιχνίδια εκδίκησης: Κίνδυνος για το μωρό της Κλέλιας – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Παιχνίδια εκδίκησης Άγης

Η Χρύσα αρνείται για άλλη μία φορά να πάει για φαγητό με τον Μάνο και την κόρη του και η Μαρίνα τη συμβουλεύει να μην είναι τόσο επιφυλακτική με το κορίτσι, καθώς τώρα γνωρίζει τον πραγματικό της πατέρα και θέλει τον χρόνο της. Ο Αγης δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει την παγίδα, που του έστησε η Αννα, την ώρα που εκείνη του στέλνει μήνυμα: «Δε θέλω να δω ποτέ ξανά ούτε εσένα ούτε τη Μάγια. Αν με ξαναπλησιάσεις, θα πάω στην Αστυνομία». Η Αννα προβληματίζεται με το τι θα γίνει με τη Μάγια και προτείνει στον Χρήστο να της πει εκείνος την αλήθεια. Η Βάνα πηγαίνει στη Μάγια και για άλλη μία φορά μάνα και κόρη καβγαδίζουν, με τη Μάγια να την πετάει έξω από το σπίτι της. Η Βάνα σοκαρισμένη πάει να βρει τον Μάρκο: «Το ίδιο μου το παιδί με έδιωξε από το σπίτι. Εχω φτάσει στα όριά μου». Η Μαρίνα μαθαίνει πως μπορεί ακόμα να κάνει παιδιά, αν θελήσει να κάνει με τον Χρήστο, ενώ η Χρύσα ζητάει συγγνώμη από τον Μάνο, που απέρριψε την πρόταση να γευματίσουν με την Αφροδίτη. Η Μάγια ανακοινώνει στον Αγη την πρόθεσή της να φύγουν.

Ο Αγης μαθαίνει την κομπίνα της Αννας στα Παιχνίδια εκδίκησης

Παιχνίδια εκδίκησης Μάγια Άγης

Δείτε επίσης: Παιχνίδια εκδίκησης: Συνεχίζουνε τη σειρά από εκεί που έμεινα – Ο Άγης στα «δίχτυα» Χρήστου & Άννας

Ο Αγης εμφανίζεται μπροστά στην Αννα: «Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, παρασύρθηκα. Δεν είμαι έτσι κανονικά, παρασύρθηκα». Τότε εκείνη της ξεφεύγει το όνομα του Χρήστου και ο Αγης αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα. «Τι δουλειά έχεις εσύ μαζί του; Από που τον ξέρεις;», τη ρωτάει κι εκείνη τον χαστουκίζει και φεύγει. Η Χρύσα συμβουλεύει τον Διονύση να μην παρασυρθεί από τον Αγη κι εκείνος της λέει: «Δεν είμαι χαζός να ξεχάσω όσα μου έκανε. Αλλά αναρωτιέμαι γιατί το έκανε τώρα».

Η Μάγια πάει στο γραφείο του Χρήστου κι εκείνος της λέει: «Θα ήθελες να μάθεις κάτι, που θα σε πληγώσει, αλλά θα σου ανοίξει τα μάτια», κι εκείνη του απαντάει: «Δεν μπορείς να μου κάνεις κακό, γιατί δε σε εμπιστεύομαι, θέλεις μόνο να εκδικηθείς τον Αγη». «Δε σε πιέζω, αν δε θέλεις να μάθεις», της λέει και τότε εκείνη του ζητάει να της πει ό,τι ξέρει. «Το βράδυ, που γνώρισες τον Αγη, εκείνος πήγε με την κολλητή σου. Ηρθε σ’ εσένα, όταν έμαθε ποια είσαι», της λέει και της δείχνει την Αννα με τον Αγη στο κρεβάτι, τονίζοντας της πως είναι πρόσφατη φωτογραφία: «Σε απατάει με την Αννα».