Στο σημερινό 28/1 επεισόδιο της σειράς Παιχνίδια εκδίκησης, η Μαρίνα για ακόμα μια φορά θα φαντασιωθεί πως ενώ συναντάει την Μάγια σε ένα βιβλιοπωλείο, την χτυπάει στο πρόσωπο με ένα βιβλίο που μιλάει για τη ζωή μετά το διαζύγιο.
Οι σημερινές 28/1 εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παιχνίδια εκδίκησης
Επεισόδιο 05
Η Μάγια, φουλ ερωτευμένη με τον Αγη, αποφασίζει πως η εγκυμοσύνη της είναι το «εισιτήριο» για να τον κρατήσει κοντά της. Ετσι, αποφασίζει να του αποκαλύψει τα ευχάριστα: «Αγη, είμαι έγκυος και το παιδί θέλω να το κρατήσω». Εκείνος σοκάρεται. Δεν ξέρει τι να πει! Την αγκαλιάζει και τη φιλάει, αλλά νιώθει και προβληματισμένος. «Καταλαβαίνεις πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα πρέπει πια να επιλέξεις με ποια από τις δύο οικογένειές σου θέλεις να μείνεις. Ή εγώ ή η Μαρίνα, αποφάσισε».
Ο Αγης υπόσχεται στη Μάγια πως θα χωρίσει και ζητάει μόνο χρόνο για να το κάνει σωστά και να μην πληγώσει τη γυναίκα του και το παιδί του. «Δεν είναι εύκολο, θέλω να με καταλάβεις! Σ’ αγαπάω και φυσικά θα γίνουμε οικογένεια με το παιδάκι μας που θα έρθει». Την ίδια ώρα, η Λένα παραδέχεται ότι είδε κάτι που την τάραξε στα γενέθλια του Αγη και ζητάει απ’ τη Μαρίνα να μη χαλάσει την οικογένειά της: «Δεν φταις εσύ για την απιστία του Αγη. Είσαι μια άψογη σύζυγος και μάνα». Παράλληλα, της αποκαλύπτει πως ο Αγης χρωστάει πολλά λεφτά, και η Μαρίνα ψάχνοντας ανακαλύπτει πως έχει πάρει δάνεια στο όνομά της και πως σήκωσε πενήντα χιλιάδες ευρώ απ’ τον λογαριασμό που είχαν για τις σπουδές του Κωστή. Εκνευρισμένη κι έξω φρενών αποφασίζει να απευθυνθεί σε δικηγόρο.
Η Μαρίνα δεν μπορεί να πιστέψει την προδοσία που έχει υποστεί. Την επόμενη μέρα απευθύνεται στον δικηγόρο της και του εξηγεί όλα όσα έχουν συμβεί. Εκείνος τη συμβουλεύει: «Οι κοινές τους φωτογραφίες δεν είναι απόδειξη απιστίας, αν δεν φιλιούνται. Πρέπει να βρεις κι άλλα στοιχεία για να βγει εις βάρος του το διαζύγιο». Αργότερα, η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση είναι ακόμα πιο σοβαρή απ’ ό,τι νόμιζε, όταν συναντάει τυχαία τη Μάγια κι εκείνη της λέει: «Αποφάσισα να κρατήσω το παιδί, γιατί ο σύντροφός μου θα χωρίσει τη γυναίκα του και θα είμαστε μαζί», της λέει


">
">
">
">
">
">
">