Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Ο τιμωρός, ο Λεωνίδας βλέπει στο κινητό του τις φωτογραφίες όπου Ναταλίας και Πέτρος φιλιούνται, ενώ την ίδια ώρα, ο Αλέξης οδηγείται στην αστυνομία.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο τιμωρός
Επεισόδιο 81
Ο Μάρκος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την ταυτότητά του στη Μυρτώ και μαζί με την Ελλη τής ζητούν να ταχθεί με το μέρος τους. «Εσύ γνωρίζεις πολλά για τον Λεωνίδα. Είσαι στις επιχειρήσεις του πολλά χρόνια. Ισως να μπορείς να δώσεις απαντήσεις σε κάποια από τα ερωτήματά μας, Μυρτώ. Σε παρακαλώ, πρέπει αυτοί οι άνθρωποι θα τιμωρηθούν για το καλό όλων μας. Καταλαβαίνεις πως όσο μένουν ελεύθεροι, κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές;», της λέει ο Μάρκος και η κοπέλα τους απαντά: «Και βέβαια θα σας βοηθήσω. Δεν τους αξίζει να ζουν ελεύθεροι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι δολοφόνοι και πρέπει να πληρώσουν για τα κρίματά τους. Πείτε μου τι θέλετε να κάνω για να βοηθήσω. Θα είμαι στο πλευρό σας με όποιο κόστος». Ελλή και Μάρκος την αγκαλιάζουν και την ευχαριστούν.
Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος ολοκληρώνει το σχέδιο και αποσπά τεράστιο χρηματικό ποσό από τον Λεωνίδα για τη Ναταλία, η οποία πηγαίνει και βρίσκει τον Αντρέα, επιχειρώντας να εκμαιεύσει τη σιωπή του για τις φωτογραφίες που την καίνε. «Μπορώ να σου δώσω λεφτά, να μιλήσω στον Λεωνίδα, να δει τη σχέση σου με την Ισαβέλλα με άλλο μάτι. Μπορώ να κάνω ό,τι θες, μόνο μη δώσεις τις φωτογραφίες μου με τον Πέτρο στους Κομνηνούς. Θα με βρουν νεκρή, το καταλαβαίνεις;», του εξηγεί και ο Αντρέας δείχνει να το σκέφτεται. Στο μεταξύ, η Μαρίνα παρέχει σημαντικά στοιχεία στον αστυνόμο Μπρούμα για την υπόθεση της Δανάης, που θα σφίξουν κι άλλο τον κλοιό γύρω από τον Αλέξη.
Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος της σειράς – 2 φόνοι, μια εγκυμοσύνη και 3 στη φυλακή

Ο Λεωνίδας προετοιμάζει αργά και μεθοδικά την εκδίκησή του απέναντι στον Πέτρο και τη Ναταλία. Και ενώ εκείνη ανησυχεί, ο Πέτρος ετοιμάζεται να παίξει ένα ακόμη πιο επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν αντιλαμβάνεται, όμως, ότι τα πιόνια έχουν τοποθετηθεί στη σκακιέρα από τον Λεωνίδα και η παρτίδα είναι στημένη. Παράλληλα, ο Μπρούμας επιχειρεί να στριμώξει τον Αλέξη για την εξαφάνιση της Δανάης και η Μυρτώ κάνει μία τελευταία προσπάθεια να επανενώσει τον Αντρέα και την Ισαβέλλα. Η τελευταία στην αρχή είναι δύσπιστη, αλλά όταν τελικά τον βλέπει δεν αργεί να πέσει στην αγκαλιά του, κάνοντας τη Μυρτώ να χαμογελάσει πλατιά από ευχαρίστηση. Το ζευγάρι «παίζει» πλέον με τα φύλλα του ανοιχτά και είναι αποφασισμένο να το φτάσει στα άκρα.
Από την πρώτη στιγμή που ο Αντώνης συνάντησε τον Aρη Γιαννουλάτο, κατάλαβε πως αυτός ο άντρας έκρυβε κάτι από το παρελθόν του, κάτι για το οποίο δεν μιλούσε ποτέ. Ακόμα και χωρίς την έγκριση του Λεωνίδα, ξεκίνησε να ψάχνει για εκείνον, όμως δεν κατάφερνε ποτέ να βρει ούτε ένα ψεγάδι στη συμπεριφορά του επιχειρηματία και το παρελθόν του, κι έτσι σταμάτησε τελικά να ασχολείται. Πάντα, όμως, έκανε και κάνει δεύτερες σκέψεις.
Ειδικά από τη στιγμή που ο Μάρκος, ως Αρης, εμφανίστηκε μπροστά σε εκείνον και τον Λεωνίδα και τους αποκάλυψε πως ο Μάρκος είναι ζωντανός και θα επιστρέψει από το Μαρόκο το συντομότερο δυνατόν. Ο Αντώνης ταράζεται και καθώς θέλει πάντα να είναι ένα βήμα μπροστά από τους συνεργάτες του, ξεκινά να ψάχνει ξανά το παρελθόν του άντρα που μπήκε τόσο αναπάντεχα στη ζωή όλων. Και μπορεί οι διασυνδέσεις του να είναι πολλές και ο κόσμος να βοηθάει τον Αντώνη στις δουλειές του, σε ό,τι αφορά στον Γιαννουλάτο, κανείς ωστόσο δεν έχει να του πει τίποτα σημαντικό για τον άντρα που μπαινοβγαίνει στις ζωές τους.


">
">
">
">
">
">
">