Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Να μ’αγαπάς, ο Χάρης, δυσανασχετεί με τα δίδυμα και απαιτεί από τον πατέρα του να τους ξεφορτωθεί, αλλά του εξηγεί πως η μάνα του είναι εκείνη, που επιμένει να τους κρατήσουν.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Να μ’αγαπάς

Επεισόδιο 28

Δείτε επίσης: Να μ’αγαπάς: Ο Θεόφιλος μαθαίνει πως τα δίδυμα είναι παιδιά της Ζωής – Την πετάει με τις κλωτσιές

Τότε, ο Χάρης αναλαμβάνει δράση και με κάποια πρόφαση βρίσκεται με τον Λευτέρη σε μια ερημιά. Προκαλεί με κάθε τρόπο τον Λευτέρη, αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα για τη Φωτεινή, μέχρι που ο Λευτέρης τον παρατάει μόνο του στην ερημιά και φεύγει. Κι ενώ αυτοί μεταξύ τους καβγαδίζουν, ο Ορφέας με τη Φωτεινή τα βρίσκουν ξανά και ζουν κρυφά τον έρωτά τους. Ο Λευτέρης ζητά εξηγήσεις από την Αννα για τον γάμο της, αλλά εκείνη επιμένει να τον αποφεύγει.

Στο μεταξύ, η οικογένεια Καλλιγά έχει καλέσει τον Αγγελο σε δείπνο, αλλά τίποτα δεν εξελίσσεται, όπως τα έχουν οργανώσει. Ο Αγγελος κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ η Σοφία παλεύει να κερδίσει το ενδιαφέρον του, αλλά μάταια, καθώς εκείνος κοιτάζει επίμονα τη Ζωή. Σε μία στιγμή, εμφανίζεται ο Χάρης, έξαλλος και ταλαιπωρημένος και μπροστά σε όλους απαιτεί από τον πατέρα του να διώξει τα δίδυμα. «Δεν είναι ώρα για τέτοιες κουβέντες, έχουμε καλεσμένο», του λένε όλοι, αλλά εκείνος επιμένει. Τα δίδυμα εμφανίζονται και ο Χάρης απαιτεί να μάθουν επιτέλους την αλήθεια: «Για ποιο λόγο βρίσκεστε στην οικογένειά μας; Τι θέλετε; Μιλήστε…», φωνάζει και ο Λευτέρης μάταια παλεύει να κρατήσει την υπομονή του και ρίχνει τη βόμβα: «Αν θέλεις να μάθεις την αλήθεια, ρώτα τη μάνα σου».