Καταιγιστικές είναι οι σημερινές εξελίξεις της σειράς, Μια νύχτα μόνο. Έχοντας όλοι μάθει την αλήθεια για τον γιο της Αρετής, η σχέση Οδυσσέα και Σταύρου έρχεται να χαλάσει, αφού και οι δυο είναι ερωτευμένοι μαζί της.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Μια νύχτα μόνο
Επεισόδιο 10
Ενώ βγαίνει από το σπίτι της, η Αρετή βλέπει απέναντι της τον Οδυσσέα, ο οποίος έχει αποφασίσει να της ζητήσει συγγνώμη. Από την άλλη, η Μαρίκα δέχεται πίεση από τον άντρα της να σταματήσει τις επισκέψεις στον εγγονό τους, όμως εκείνη επιμένει να το φτάσει μέχρι τέλους: «Δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω να βλέπω τον εγγονό μου, ακόμα κι αν με κλειδώσεις», του λέει. Παράλληλα, η άφιξη του μικρότερου αδελφού του Σταύρου, του Πωλ (Κυριάκος Σάλης) στην Ελλάδα, θα ταράξει τα νερά όχι μόνο στην οικογένεια Παπαμιχάλη, αλλά και στην ERGAN. Ο Πωλ φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται να κυνηγήσει μια καριέρα ως αποτυχημένος ζωγράφος και δείχνει ενδιαφέρον για την ERGAN, καθώς διατηρεί κι εκείνος ποσοστό στην εταιρεία: «Το πήρα ζεστά το θέμα και το αποφάσισα πως θέλω να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις μας», λέει στον Σταύρο και τη μητέρα του.
Δείτε επίσης: Μια νύχτα μόνο: Ο Οδυσσέας κάνει πρόταση γάμου στην Αρετή!

Η νέα αρχιτέκτονας στην εταιρεία, η Ολγα Ευθυμίου (Πηνελόπη Πλάκα), φίλη της Ναταλίας (Μόσχα Χατζηευσταθίου), της νομικής συμβούλου, δυσαρεστείται που ο Οδυσσέας την υποβιβάζει σε βοηθό και δεν της δίνει δουλειές ανάλογες με της Αρετής και της Ελένης. Ο Σταύρος αναρωτιέται πώς η Αρ


">
">
">
">
">
">
">