Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η γη της ελιάς, βλέπουν Μανώλη και Βασιλική και κοντινές στιγμές, ενώ η Δάφνη ετοιμάζεται να το σκάσει από την Κρήτη. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για να αποφυλακιστεί ο Μιχάλης.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς
Επεισόδιο 61
Η Μαλένα μέσω της παιδοψυχολόγου μαθαίνει την αλήθεια, πως η μητέρα της πέθανε, ενώ η Αριάδνη είναι αποφασισμένη να μείνει με την Ισμήνη, αγνοώντας τις αντιρρήσεις του Κουράκου, ο οποίος της κάνει μεγάλη σκηνή: «Τι είναι αυτό τώρα; Θα φύγεις από το σπίτι μας; Πας καλά;», της λέει, αλλά δεν καταφέρνει να τη μεταπείσει. Παράλληλα, ο Στέφανος, απελπισμένος, προσπαθεί να σταθεί δίπλα στη Μαλένα που θρηνεί τη μαμά της, ενώ ο Μιχάλης είναι άσχημα τραυματισμένος από τους συγκρατούμενούς του και αρνείται να δει τη Χριστιάνα στο επισκεπτήριο. Αμέσως μετά, η Χριστιάνα αναθέτει στον Αντώνη να πιέσει τη Μαρουσώ: «Κανόνισέ την, από μας πληρώνεται. Να κοιτάξει να ξεμπλέξει τον Μιχάλη από τις σοβαρές κατηγορίες που τον βαραίνουν, γιατί θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα», του λέει.
Δείτε επίσης: Στέφανη Χαραλάμπους: «Πέθαναν» την ηθοποιό στο διαδίκτυο – Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο και η απάντησή της

Ο Παυλής έρχεται για μία ακόμη φορά σε σύγκρουση με τον Στάθη και η Ερωφίλη απαιτεί από την Αλεξάνδρα: «Μάζεψέ τον, σε παρακαλώ, τον ανιψιό σου, γιατί έχει ξεφύγει». Την ίδια ώρα, η Μαλένα θέλει να δει τη Στελλίτσα και ο Στέφανος αναγκαστικά την πηγαίνει στο σπίτι της Βασιλικής, όμως η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.


">
">
">
">
">
">
">