Απόψε, στη σειρά, Η γη της ελιάς, ο Στέφανος και η Βασιλική δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις και αποφασίζουν να είναι ξανά μαζί, ενώ προς το παρόν το ανακοινώνουν μόνο στη Μαλένα και τη Στελλίτσα. Η Μαρουσώ, θορυβημένη από τις εντολές που της έδωσε ο Αντώνης, στήνει μια υπόθεση, προκειμένου να αθωώσει τον Μιχάλη, ενώ εκείνος εξακολουθεί να μη δέχεται να δει τη Χριστιάνα στο επισκεπτήριο, παρά το γεγονός ότι η Ερωφίλη τον επισκέπτεται και προσπαθεί να τους τα συμβιβάσει.
Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς
Επεισόδιο 63 – 64
Παράλληλα, η Χριστιάνα ανακοινώνει στη Δάφνη: «Ησύχασε, όλα τελείωσαν. Δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει πλέον κανείς, το τακτοποίησα μια και καλή», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει να μάθει πώς το κατάφερε αυτό.
Την ίδια ώρα, η Αριάδνη εξακολουθεί να μένει τα βράδια με την Ισμήνη και μια συζήτηση που θα προσπαθήσει να κάνει με τον Γιώργη, θα καταλήξει πάλι σε καβγά, ενώ η Βασιλική μοιράζεται με τον Παρασκευά και τη Φρύνη την ανησυχία της: «Βρε παιδιά, ο Στέφανος δε μου έδωσε πίσω το δαχτυλίδι, που μου είχε κάνει την πρόταση. Λέτε να μη θέλει πια να με παντρευτεί;» τους λέει. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα ανακοινώνει στα παιδιά της: «Με ενημέρωσε ότι σε λίγες μέρες, θα έρθει από την Ιταλία ο Ορέστης να μας επισκεφτεί». Στο μεταξύ, η Χριστιάνα σε μια συζήτηση με τον Αντώνη, του εξηγεί πώς βρέθηκε τόσο ψηλά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης από την Ιταλία, ενώ ο Στέφανος αποφασίζει να ανανεώσει την πρόταση γάμου στη Βασιλική με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο, στον οποίο συμμετέχουν και η Μαλένα με τη Στελλίτσα.
Δείτε επίσης: Στέφανη Χαραλάμπους: «Πέθαναν» την ηθοποιό στο διαδίκτυο – Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο και η απάντησή της
Η Ασπασία, συντετριμμένη από την απόφαση της κόρης της να πάει σε βουδιστικό μοναστήρι, κάνει ό,τι μπορεί, για να την αποτρέψει. Την ίδια ώρα, η αστυνομία ψάχνει το σπίτι του Τσιρλικάκη κι η Μαρουσώ φροντίζει να «φυτευτεί» κάτι, που θα τον ενοχοποιήσει και θα ανοίξει το δρόμο για την αθώωση του Μιχάλη. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος και η Χάιδω περνούν μια όμορφη και νοσταλγική βραδιά στην παραλία. Το πρωί, όμως, όλα γκρεμίζονται, όταν η Χάιδω μαθαίνει ένα μυστικό, που της έκρυψε. Παράλληλα, ο Στέφανος μετακομίζει στο σπίτι της Βασιλικής και μαζί με τις κόρες τους προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, ενώ η Βασιλική, γεμάτη χαρά, ανακοινώνει στον Στάθη τα νέα: «Μένουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια πλέον. Είμαι τόσο χαρούμενη», του λέει, όμως η αντίδρασή του την «παγώνει».
Την ίδια στιγμή, η Χριστιάνα βρίσκει τρόπο να ξεμπλέξει τη Δάφνη από τους εκβιαστές, αλλά της λέει ψέματα για το πώς το κατάφερε, γιατί δε θέλει να αποκαλύψει ότι εμπλέκεται με τη μαφία. Υπερπροστατευτική σε βαθμό παρεξηγήσεως γίνεται η Αριάδνη και για πρώτη φορά δημιουργείται μεγάλη ένταση με την Ισμήνη: «Δεν αντέχω άλλο, με καταπιέζεις, δεν το καταλαβαίνεις;», της λέει. Παράλληλα, ο Στάθης κι ο Παυλής πιάνονται στα χέρια για χάρη της Ερωφίλης, αλλά ο Αντώνης μπαίνει ανάμεσά τους, για να τους χωρίσει: «Τι συμβαίνει; Γιατί πλακωθήκατε έτσι; Θέλω να μάθω τον λόγο», τους λέει και ο Παυλής είναι έτοιμος να πει ποια είναι η αιτία και όλα να κινδυνεύσουν να αποκαλυφθούν.


">
">
">
">
">
">
">