Αρχελάου 5 (01/10): Τον απειλεί με πιστόλι - «Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Αρχελάου 5 (01/10): Τον απειλεί με πιστόλι - «Σας παρακαλώ αφήστε με να φύγω»

Σήμερα, 01/10, οι εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Αρχελάου 5, έρχονται για να φέρουν αναστάτωση στις ζωές των χαρακτήρων. Ο Ματθαίος, απειλεί τον Στέφανο με πιστόλι για να... μην χωρίσει την Αγγελίνα. Πολλές ανατροπές και αναπάντεχα που θα αφήσουν το κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ "Αρχελάου 5"

Επεισόδιο 17

Ο Ματθαίος μαθαίνει ότι ο Στέφανος και η Αγγελίνα τα είχαν και εκεί που θα περίμενε κανείς να τον «περιποιηθεί» αυτός τον αναγκάζει να τα ξαναβρούν με έναν κάπως παράξενο όρο. Η Δώρα έχει καταλάβει πως η Λυδία είναι τσιμπημένη με τον Ορφέα και προσπαθεί να την κάνει να το παραδεχτεί. Η Λυδία δεν παραδέχεται κάτι και η Δώρα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που «πάντα πιάνει». Στο κανάλι, η Κούπενου αποφασίζει να κάνει ένα επετειακό επεισόδιο της «Μεγάλης Αδερφής» και ενώ όλοι νομίζουν πως θα το παρουσιάσει ο Αλέξανδρος, η Κέλλυ έχει κάτι άλλο στο μυαλό της.

Τετάρτη 02/10 - Επεισόδιο 18

Η Λυδία με τον Ορφέα θα βγουν επιτέλους το πρώτο τους ραντεβού κι αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την παρέα. Ταυτόχρονα, ο Ματθαίος εμφανίζεται με κάθε τρόπο μπροστά στον Στέφανο υπενθυμίζοντας την ιδιόμορφη «αποστολή» του για την Αγγελίνα. Την ίδια ώρα, η Νάντια χάνει κι άλλη εκπομπή και, ενώ αρχικά όλοι πιστεύουν πως έκανε πάλι κάποια αισθητική επέμβαση, η απουσία της διαρκεί ώρες και όλοι αρχίζουν πλέον να ανησυχούν σοβαρά.

(δείτε εδώ πρώτοι τις εξελίξεις των επεισοδίων της υπόλοιπης εβδομάδας).