Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα 01/10: Αυτοκτονούν γιατί δεν μπορούν να είναι μαζί - Το μεγάλο μυστικό της θείας Μαρουσώς

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
@ikatarathstzelas_delafragka / Instagram
@ikatarathstzelas_delafragka / Instagram

Οι σημερινές εξελίξεις (01/10) της δραματικής σειράς του ALPHA, Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, πρόκειται να φέρουν μεγάλες ανατροπές στις ζωές των χαρακτήρων. Μια αυτοκτονία από έρωτα, τα πάθη χτυπούν "κόκκινο" και η καχυποψία οργιάζει.

Οι σημερινές εξελίξεις (01/10) της σειράς του ALPHA "Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα"

Επεισόδιο 3

Διαβάστε επίσης: Alpha: Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα - Το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης σειράς κυκλοφορεί

Ο Τέρης και η Μαρουσώ αγαπιούνται απελπισμένα γιατί ο Τέρης αρραβωνιάστηκε ήδη την Λώρα Σεβαστού και η Μαρουσώ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί τον Σήφη. Όμως ο κρυφός έρωτας του Τέρη Φορτουνάκη με την Μαρουσώ Βροντάκη δεν είναι το μοναδικό μυστικό της Παπαριάς.Η θεία της Μαρουσώς, Γίτσα Βροντάκη Φορτουνάκη τα έχει ταυτόχρονα και με τα δύο ανήψια της. Και με τον Μανωλιό Φορτουνάκη και με το Μιχαλιό Βροντάκη. Τα πάθη βράζουν στην Παπαριά και ο Τέρης και η Μαρουσώ αποφασίζουν να βάλουν τέλος στο βασανισμένο τους έρωτα αυτοκτονώνταςΤαυτόχρονα, η Ζανέτ είναι απελπισμένη γιατί συνειδητοποιεί ότι ο Σώτος Πούλος πρόδωσε τα μυστικά του άντρα της που του τα είχε εμπιστευτεί. Με βαριά καρδιά αποφασίζει να χωρίσει από τον Σώτο. Ταυτόχρονα η ηγουμένη αδελφή Κατσάμπα είναι στα όρια της γιατί ο Σώτος έχει ανακαλύψει που έχουν θάψει μαζί με τον Αλέξις Βροντάκη τα κόκκαλα της πεθεράς της Αλέξις. Και όπως είναι φυσικό την εκβιάζει για να αγοράσει αυτό το Μετόχι του μοναστηριού μπιρ παρά.