Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος δολοφόνος - Συναντιούνται στο δάσος, τον πυροβολεί και πέφτει νεκρός

Βάφει τα χέρια του με αίμα για να καλύψει τις αμαρτίες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος δολοφόνος - Συναντιούνται στο δάσος, τον πυροβολεί και πέφτει νεκρός

Η νέα σειρά του ALPHA με τίτλο Άγιος Έρωτας, έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα με ένα συγκλονιστικό διπλό επεισόδιο και από τα πρώτα κιόλας λεπτά κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές γεγονός που φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε σε δυναμικό κοινό.

Ο νεαρός ιερέας Νικόλας έφτασε σε μια μικρή πόλη με σκοπό να εκδικηθεί για την αυτοκτονία της αδερφής του. Δεν μπορεί όμως να ξεφύγει από τα συναισθήματα που θα νιώσει για την νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Ακόμα δεν έχουμε δει το λόγο της άφιξης του στην πόλη, ωστόσο, σε διάσπαρτα πλάνα βλέπουμε στιγμές από το παρελθόν του. Σιγά σιγά ξετυλίγεται το κουβάρι της ζωής του μέσα από εικόνες και μυστικές συναντήσεις. Ωστόσο, δεν βλέπουμε μόνο τη δική του ζωή αλλά και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών, όπως του Παύλου (που είναι και ο άνδρας που θέλει να εκδικηθεί ο Νικόλαος).

Ο ισχυρός άνδρας έχει μια φαινομενικά δεμένη οικογένεια στην οποία κάνει κουμάντο εκείνος με το σκεπτικό του τι θα πει ο κόσμος. Όμως, ο ίδιος κρυφά διατηρεί σχέση με την Χριστίνα κολλητή της γυναίκας του και σύζυγό του φίλο του. Συναντιούνται κρυφά από όλους και δεν διστάζουν να ξεμοναχιάζονται ακόμα και σε δωμάτια μέσα στο σπίτι του.

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος δολοφόνος
Η σύζυγος (δεξιά) και η ερωμένη του Παύλου (αριστερά)

Δείτε επίσης: Η Χλόη χαλάει το γάμο της αδερφής της - Το σκάει με τον Αργύρη και ο Παύλος τρελαίνεται

Η γυναίκα του όμως η Θάλεια, έχει αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της έχει ερωμένη - παρόλο που η Χριστίνα προσπαθεί να της ρίχνει στάχτη στα μάτια και προσλαμβάνει ντεντέκτιβ για να μάθει ποια είναι.

Ο Παύλος στον Άγιο Έρωτα σκοτώνει τον ντεντέκτιβ

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος δολοφόνος
Ο Παύλος δολοφόνος

Ο ντεντέκτιβ, λοιπόν, στέλνει τις φωτογραφίες που τον τράβηξε με την Χριστίνα και ξεκινάει να τον εκβιάζει. Αποφασίζει λοιπόν να τον συναντήσει. Η συνάντηση αυτή όμως θα αποβεί μοιραία. Σύμφωνα με το MyTv ο άνδρας θα τον σημαδέψει με όπλο, όμως ο Παύλος τον αιφνιδιάζει τραβάει και εκείνος περίστροφο και τον σκοτώνει. Αυτή την εβδομάδα ο Άγιος Έρωτας επιστρέφει με νέα επεισόδια και καθηλωτικές εξελίξεις και μπορείτε να τα δείτε εδώ πριν προβληθούν στην τηλεόραση.