Ταμπού (30/9): Κάνουν έρωτα και την πνίγει με το μαξιλάρι - «Έχω κάνει φόνο το καταλαβαίνεις;»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ταμπού (30/9): Κάνουν έρωτα και την πνίγει με το μαξιλάρι - «Έχω κάνει φόνο το καταλαβαίνεις;»

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Ταμπού, που παίζει μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Η νέα σειρά του σταθμού, έχει πολλά μυστικά, δολοφονίες και δολοπλοκίες. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί σοκάρει τον Λουκιανό που έχει κάνει φόνο.

Οι σημερινές 30/9 εξελίξεις της σειράς Ταμπού

Επεισόδιο 3

Ο Λουκιανός έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Στο βίντεο ο ίδιος κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης πνίγει με τα χέρια του μια νεαρή γυναίκα! Με τη βοήθεια του Μηνά προσπαθεί να καταλάβει πώς βρέθηκε μπλεγμένος στο ενοχοποιητικό βίντεο. Ο Γαβριήλ βρίσκεται αντιμέτωπος με την Ελένη ως ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της Σύνθιας Τόμσον (Μαρία Ιωάννου), της δολοφονημένης γυναίκας που βρέθηκε στη λίμνη.

Ο έρωτας του Εκτορα και της Πέρσας φουντώνει, την ώρα που η Μελία οργανώνει το πονηρό σχέδιό της για να τον φέρει πάλι κοντά της. Ο Ηρακλής (Ανδρέας Γιαννακούλας) ανακρίνεται για τον θάνατο του απανθρακωμένου άντρα στο πάρτι του ποταμού Βοϊδομάτη. Αυτή η ιστορία ταράζει τον Ζήση (Νίκος Μανωλάς) και την παρέα των νεαρών φοιτητών. Η Μάρθα θεωρεί ότι η εξαφάνιση του Λουκιανού οφείλεται στην ύπαρξη άλλης γυναίκας. Ενα ρεπορτάζ στην τηλεόραση φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή του Λουκιανού.

Δείτε και το επεισόδιο της Τρίτης 1/10!