Άγιος Έρωτας: «Εσύ μου είπες ότι πέθανε! Μου έλεγες ψέματα» - Σκάει η πρώτη "βόμβα" μετά την ερωμένη του Παύλου

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγιος Έρωτας: «Εσύ μου είπες ότι πέθανε! Μου έλεγες ψέματα» - Σκάει η πρώτη

Στα νέα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας στον ALPHA, ο Παύλος κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη Χλόη μακριά από τον Αργύρη, ο οποίος με τη σειρά του χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν μαθαίνει ότι η ζωή του όλη ήταν ένα μεγάλο ψέμα.

Τα τρία νέα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας στο MEGA

Επεισόδιο 4 Τετάρτη 2/10

Ο Κυριάκος ανακοινώνει σε όλους πως έχει επιστρέψει οριστικά στη Στέρνα και μάλιστα επιθυμεί να αναλάβει την προεδρία της κοινότητας. Αυτή του η απόφαση θα προκαλέσει, όμως, αντιδράσεις. «Αυτό δεν θα το αφήσω να συμβεί», λέει ο Παύλος όταν το μαθαίνει. Η έχθρα που τους χωρίζει δεν μπορεί να ξεχαστεί. Μια έχθρα που κρατάει εδώ και πολλά χρόνια, από τότε οι δύο άντρες διεκδίκησαν την ίδια γυναίκα, τη Θάλεια, όμως εκείνη κατέληξε με τον Παύλο. Κι αυτή δεν είναι η μόνη έγνοια του Μαρκόπουλου.

Το μίσος του για τον Αργύρη, τον αγαπημένο της κόρης του, δεν φαίνεται να κοπάζει. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει μακριά της και να δείξει το πιο σκληρό του πρόσωπο. Και τα καταφέρνει αφού τον βάζει στη φυλακή. Η Χλόη δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα βρει μια πρόφαση να φύγει από το σχολείο για να τον συναντήσει στο κρατητήριο. Εκεί θαα δει τη μητέρα του τη Σμαρώ. Της δίνει χρήματα. «Πάρτε τα. Θα σας χρειαστούν», της λέει, αλλά εκείνη τα αρνείται.

Η επίσκεψη της Χλόης δεν θα μείνει κρυφή για πολύ. Την ίδια στιγμή, η Σοφία προφασίζεται ότι είναι αδιάθετη και ζητάει από τον Χάρη να αναβάλλουν το ραντεβού τους με τον φωτογράφο του γάμου τους. Λίγο μετά, η Σοφία θα κάνει μια επικίνδυνη επίσκεψη σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου Ζευς! Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Παύλος με τη Χριστίνα βρίσκονται κρυφά στην ερωτική τους φωλιά. Ομως, δεν είναι μόνοι τους. Κάποιος τους παρακολουθεί.

Δείτε επίσης spoiler: Ερωτικές φωτογραφίες Χριστίνας και Παύλου στα χέρια του Παπα-Νικόλα! Μαθαίνει για τον παράνομο δεσμό τους

Άγιος Έρωτας Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Επεισόδιο 5 Πέμπτη 3/10

Ο Παύλος έχει βάλει την Ολυμπία να ψάξει το παρελθόν του πατέρα Νικόλαου, χωρίς να γνωρίζει ότι την ίδια στιγμή και ο ιερέας κάνει τη δική του έρευνα για τον Μαρκόπουλο. Παράλληλα, η Σοφία ανακαλύπτει ότι η μητέρα της έχει προσλάβει ντετέκτιβ για να διαπιστώσει αν την απατά ο Παύλος, και φοβούμενη για ενδεχόμενα σκάνδαλα, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Στο μεταξύ, η μεγάλη επιστροφή του Κυριάκου στη Στέρνα είναι γεγονός και στο πρόσωπό του ο Κλεάνθης βλέπει έναν φίλο, ενώ ο Παύλος έναν αντίζηλο. Η Χλόη με τη σειρά της υπομένει τις τιμωρίες και την πίεση που δέχεται από τον περίγυρο και η μόνη σανίδα σωτηρίας για εκείνη είναι ο πατήρ Νικόλαος. Σε αυτόν σπεύδει προκειμένου να πει όλα όσα έχει στην καρδιά της και για να ζητήσει τη συμβουλή και τη βοήθειά του.

Η Σμαρώ ζητάει και πάλι τη βοήθεια του Κλεάνθη. «Μην ανησυχείς. Δεν θα πάθει τίποτα ο γιος σου», την καθησυχάζει εκείνος και την αγκαλιάζει. Εκείνη την ώρα μπαίνει η γυναίκα του, η Χριστίνα. «Το αφεντικό και η υπηρέτρια. Τι συγκινητικό», λέει όλο ειρωνεία και χειροκροτεί. Αργότερα η Χριστίνα λέει του άντρα της: «Η Ειρήνη πρέπει να έχει μάθει ότι ο Αργύρης είναι γιος σου. Η Σμαρώ πρέπει να φύγει από το σπίτι. Με έχει κουράσει», του τονίζει. «Κι εσύ έχεις κουράσει εμένα. Ο Αργύρης είναι γιος μου κι ας μην τον έχω αναγνωρίσει», της ξεκαθαρίζει, αν και στην απειλή αυτής της αποκάλυψης υποκύπτει και διώχνει τη Σμαρώ.

Στη συνέχεια, ο Κλεάνθης πηγαίνει στη φυλακή για να βρει τον γιο του. «Η μητέρα σου μου είπε τι έγινε και ήρθα να βοηθήσω. Ο Παύλος δεν θα σε δεχτεί ποτέ. Είχα κι εγώ αγαπήσει στην ηλικία σου μια γυναίκα με την οποία δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Σου το λέω γιατί θέλω να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος και γιατί θέλω να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», του λέει. Ο Αργύρης απορεί: «Τον χαμένο χρόνο;». «Η γυναίκα που σου είπα είναι η μητέρα σου», του αποκαλύπτει. «Τι λες;», τον ρωτάει εμβρόντητος ο νεαρός. «Την αλήθεια. Είμαι ο πατέρας σου, Αργύρη», είναι τα λόγια του. Εκείνος σαστίζει. «Δεν σου το είπαμε για να σε προστατεύσουμε», εξακολουθεί εκείνος. Ομως ο Αργύρης γίνεται έξαλλος. «Φύγε. Μη μιλάς. Δεν σε ξέρω για πατέρα μου. Δεν θέλω τη βοήθειά σου».

Επεισόδιο 6 Παρασκευή 4/10

Ο Παύλος βρίσκει μια δικαιολογία ώστε να αποφύγει περισσότερες ερωτήσεις από τη Θάλεια και η Χριστίνα αναλαμβάνει να σβήσει για μια ακόμα φορά τις υποψίες της φίλης της. «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι ο άντρας σου έχει ερωμένη. Δεν σου έχει δώσει αφορμή. Απλά μένει μέχρι αργά στο γραφείο κι έχει πολλές δουλειές. Αυτό είναι όλο. Και ο Κλεάνθης τα ίδια κάνει». της λέει.

Παράλληλα, ο Αργύρης πιέζει τη Σμαρώ να του πει την αλήθεια και να αποκαλύψει την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του. Είναι μπροστά και η αδελφή του. «Ο Κλεάνθης ήρθε και μου είπε ότι είναι ο πατέρας μου. Είναι; Σε ρωτάω». Η Σμαρώ κλαίει. «Είναι». «Εσύ μου είπες ότι πέθανε. Μου έλεγες ψέματα σε όλη μου τη ζωή». «Τι να σου πω; Οτι ο πατέρας σου είναι το αφεντικό;». «Και με άφηνες να δουλεύω σαν εργάτης. Φύγε», της λέει και τη διώχνει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό για τον Άγιο Έρωτα: Η Χλόη χαλάει το γάμο της αδερφής της - Το σκάει με τον Αργύρη και ο Παύλος τρελαίνεται

Άγιος Έρωτας Δανάη Παππά

Ο Κλεάνθης παρ’ όλα αυτά ψάχνει ήδη τον τρόπο για να αποφυλακίσει τον γιο του. Η Χλόη πάλι ζητάει ξανά τη βοήθεια του πατέρα Νικόλαου, αυτή τη φορά όχι ως μαθήτρια, αλλά ως φίλη! «Είσαι ο μόνος που μπορείς να μας βοηθήσεις. Ολοι είναι εναντίον μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε μαζί. Είναι κακό να αγαπάς κάποιον;», τον ρωτάει.

Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη δεν μπορεί να ελέγξει τον θυμό της εναντίον του πατέρα της, από τη στιγμή που έμαθε για το παρελθόν του με τη Σμαρώ και η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει ιδιαιτέρως τον Κλεάνθη, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια του Κυριάκου για να βγάλει τον γιο του από τη φυλακή. Ο Παύλος πάλι, έχοντας στα χέρια του το γράμμα του Αργύρη προς τη Χλόη, την απειλεί πως αν δεν σταματήσει να τον βλέπει, τότε θα τη στείλει εσώκλειστη σε οικοτροφείο.

Η Χλόη σκέφτεται συνεχώς τον Αργύρη που ήρθε να τη δει στο σχολείο. Αποφασίζει πως πρέπει να τον συναντήσει. «Θα με βοηθήσεις να τον δω;», ρωτάει τη φίλη της την Ελένη και μαζί καταστρώνουν ένα νέο σχέδιο και ξορκίζει την Ειρήνη να το κρατήσει μυστικό. «Μην πεις τίποτα σε παρακαλώ. Βασίζομαι σε σένα», είναι τα λόγια της. Παράλληλα, ο Παύλος ενημερώνεται πως ο Αργύρης κυκλοφορεί ελεύθερος και ψάχνει να βρει ποιος ευθύνεται γι’ αυτό. Οταν μάθει πως έγινε με την επέμβαση του Κυριάκου, η παλιά τους κόντρα θα αναζωπυρωθεί.

Αργότερα πηγαίνει έξαλλος να βρει τον Κλεάνθη για να του ζητήσει τον λόγο επειδή βοηθάει τον Αργύρη. Ο Κλεάνθης προσπαθεί να καλμάρει το μένος του Παύλου προς τον νεαρό. Εκείνος όμως δεν ακούει. «Τι λόγο έχεις να τον βοηθήσεις;», εξακολουθεί εκείνος. Η Χριστίνα προσπαθεί να σταματήσει τον άντρα της αλλά εκείνος είναι πλέον αποφασισμένος. «Είναι γιος μου. Είναι γιος δικός μου και της Σμαρώς», του αποκαλύπτει.

Ο Νικόλαος θα μάθει πως η Χλόη πάει στον Αργύρη και θα την εμποδίσει. «Δεν είναι σωστό αυτό που πας να κάνεις. Μπαίνετε και οι δύο σε κίνδυνο. Ο πατέρας σου θα κάνει τα πάντα για να σας εμποδίζει και μπορεί να κάνει του Αργύρη κακό. Είναι ικανός για πολλά πράγματα. Καλύτερα να σε πάω σπίτι σου για να μην κινήσεις υποψίες. Θα βρούμε έναν άλλον τρόπο να συναντηθείτε», της λέει και την πείθει να την πάει στο σπίτι της για να αποφύγει η κοπέλα τις χειρότερες συνέπειες. Στον δρόμο για την επιστροφή, οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά και μεταξύ τους αρχίζουν να γεννιούνται αισθήματα που αρνούνται ακόμη και οι ίδιοι να παραδεχτούν στους εαυτούς τους.