Η Παραλία: Βρίσκουν το άψυχο σώμα του στην κεντρική πλατεία του χωριού - Πέφτει νεκρός από μαχαιριά

Πεθαίνει τραγικά ο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Παραλία: Βρίσκουν το άψυχο σώμα του στην κεντρική πλατεία του χωριού - Πέφτει νεκρός από μαχαιριά

Στα νέα επεισόδια της σειράς Η Παραλία, η μικρή κοινωνία των Ματάλων είναι και πάλι σοκαρισμένη και ανάστατη αφού σε μικρό χρονικό διάστημα γίνεται και τρίτη δολοφονία στο χωριό. Οι έρευνες ξεκινούν και πολλοί είναι οι ύποπτοι...

Αυτός πέφτει νεκρός στην Παραλία

Ενα μαχαιρωμένο σώμα ανακαλύπτεται στην πλατεία του χωριού από τη Νόνα και όλα μοιάζουν να καταρρέουν. Ο άντρας που κείτεται πεθαμένος είναι ένα πρόσωπο που πολλοί ήθελαν νεκρό. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει ξανά αφού ο δολοφονημένος δεν είναι άλλος από τον Παπαγιαννάκη.

Η Ειρήνη, ο παπα-Νικόλας, ο Κώστας και η Νόνα ήταν εκείνοι που γνώριζαν τη συνεργασία του την περίοδο της Κατοχής με τους Γερμανούς, με την Ειρήνη να θέλει να πάρει τον νόμο στο χέρια της προκειμένου να μην ξεφύγει από τις συνέπειες των πράξεών του. Απαιτούσε να πληρώσει για τα εγκλήματά του, με τους υπόλοιπους της ομάδας να έχουν διχαστεί. Ορισμένοι θεωρούσαν ότι έπρεπε να τον παραδώσουν στην αστυνομία, ενώ άλλοι ότι έπρεπε να αποδώσουν δικαιοσύνη οι ίδιοι. Και να που κάποιος πέρασε από τα λόγια στην πράξη.

Η Παραλία Παπαγιαννάκης νεκρός

Οι κάτοικοι μαζεύονται στην πλατεία, με τον φόβο και την ανησυχία να κυριαρχούν, ενώ οι αστυνομικοί Κολιτσιδάκης και Αρβανιτάκης προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση, απομακρύνοντας τους περίεργους και αρχίζοντας την έρευνα για τη δολοφονία. Τα πράγματα στα Μάταλα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα, καθώς οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία συνεχίζονται και οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο και τις τύψεις των πράξεών τους.

Δείτε επίσης για την Παραλία: Σούπερ αποκλειστικό - Χωρίζουν και φεύγει από τα Μάταλα

Οι ύποπτοι

Οι υποψίες για τη δολοφονία του Παπαδογιαννάκη πέφτουν σε αυτούς που ξέρουν τι έχει κάνει στο παρελθόν, αλλά και για την ιστορία του κρυμμένου θησαυρού. Η Ειρήνη είναι νούμερο ένα ύποπτη, όμως δεν είναι η μόνη που τον ήθελε νεκρό αφού ο Παπαγιαννάκης είχε πολύ κακές σχέσεις με την αδελφή του, τους Αρχοντάκηδες, ενώ στο προσκήνιο μπήκαν οι Τουφεξήδες, αλλά και η Μπέρτα. Στο μεταξύ, η Γιούντιθ έρχεται σε σύγκρουση με την Μπέρτα, η οποία την κατηγορεί ότι κρύβει πληροφορίες για τον χαμένο θησαυρό, με την κατάσταση να φτάνει σε βίαιη αντιπαράθεση μέχρι να παρέμβει ο Μανώλης, προστατεύοντάς την. Την πηγαίνει στο σπίτι της Ειρήνης.

Η φιλοξενία της Γιούντιθ δημιουργεί εντάσεις, καθώς η Ειρήνη παραμένει δύσπιστη απέναντί της, αμφιβάλλοντας για το αν είναι ανακατεμένη στα γεγονότα που ταράζουν το χωριό. Η Γιούντιθ πιέζει τον Μανώλη να εγκαταλείψουν μαζί τα Μάταλα, αλλά εκείνος αρνείται, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να αφήσει την Ειρήνη και τον Χάρη μόνους. Τότε η κοπέλα, σε απόγνωση, τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια στην Μπέρτα, γεγονός που προκαλεί σοβαρή σύγκρουση μεταξύ τους.

Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη/Tv24