Αρχελάου 5 (27/9): «Πήρα μία απόφαση! Χωρίζουμε» - Στραβώνει το πρόσωπό της από το μπότοξ και τελειώνει η σχέση της

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αρχελάου 5 (27/9): «Πήρα μία απόφαση! Χωρίζουμε» - Στραβώνει το πρόσωπό της από το μπότοξ και τελειώνει η σχέση της

Το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της ΕΡΤ παίζει ολοκαίνουριο επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς "Αρχελάου 5" στο οποίο θα παρακολουθήσουμε πως ένα μπότοξ θα φέρει την καταστροφή στη ζωή των πρωταγωνιστών.

Τι θα δούμε απόψε, Παρασκευή 27/9, στη σειρά Αρχελάου 5 - Επεισόδιο 15

Παράλληλα, νέα προβλήματα προκύπτουν στο κανάλι εξαιτίας ενός αποτυχημένου μπότοξ. «Πάει καταστραφήκαμε! Τώρα τι θα κάνουμε; Πως θα βγει έτσι στον αέρα», αναρωτιούνται οι ιθύνοντες, αλλά η λύση σύντομα θα βρεθεί από αλλού. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να επαναστατήσει απέναντι στο σώμα και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στις «τρίχες». Τέλος, ο Τεό προσπαθεί να στήσει ένα πάρτι για να σαμποτάρει το μπαρ υπέρ της Κέλλυς, αλλά ο Ματθαίος δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και αναλαμβάνει δράση.

Δείτε επίσης: Ηλέκτρα (27/9): «Πες μας πώς τα ξαναβρήκατε;» - Επανασύνδεση για αγαπημένο ζευγάρι της σειράς

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Ο Ματθαίος μαθαίνει για τη σχέση του Στέφανου με την κόρη του και υπό όρους αποφασίζει να τους τα ξαναβρεί. Παράλληλα, ο Στέφανος γίνεται παρουσιαστής και η Νάντια εξαφανίζεται!

Ο Αλέξανδρος στην προσπάθειά του να τα ξαναβρεί με τη Νάντια, κάνει την Κέλλυ ρεζίλι στο πανελλήνιο, καθώς δεν είχε υπολογισμένο το γεγονός πως τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά και όλα ακούστηκαν στον αέρα. Ο Στέφανος παραδίδει μαθήματα γοητείας στον Ορφέα, για να μπορέσει να προσεγγίσει με επιτυχία τη Λυδία, αλλά καταλήγει να θέσει τη σχέση του με την Αγγελίνα σε σοβαρό κίνδυνο. Ο Οδυσσέας γίνεται μέλος μιας αστυνομικής ακτιβιστικής ομάδας που διεκδικεί το δικαίωμα των αστυνομικών… στα μούσια, αλλά σε μια στιγμή υπερβολής καταλήγει στη φυλακή!

Στο μεταξύ, ο Ματθαίος μαθαίνει ότι ο Στέφανος και η Αγγελίνα τα είχαν. «Να σου εξηγήσω τι έχει γίνει», πάει να του πει ο Στέφανος όταν τον βλέπει να τον πλησιάζει με άγριες διαθέσεις. Κι εκεί που θα περίμενε κανείς ότι θα τον «περιποιηθεί»... στο ξύλο, εκείνος τον αιφνιδιάζει και τον αναγκάζει να τα ξαναβρούν με έναν κάπως παράξενο όρο. Η Δώρα έχει καταλάβει πως η Λυδία είναι τσιμπημένη με τον Ορφέα και προσπαθεί να την κάνει να το παραδεχτεί. «Ασε μας καλέ που θέλω τον Ορφέα! Πώς σου ήρθε τώρα αυτό; Πάει, μου τελείωσε», ισχυρίζεται η Λυδία που αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια, αλλά η Δώρα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που «πάντα πιάνει».

Στο κανάλι, η Κούπενου αποφασίζει να κάνει ένα επετειακό επεισόδιο της «Μεγάλης Αδελφής» και ενώ όλοι νομίζουν πως θα το παρουσιάσει ο Αλέξανδρος, η Κέλλυ έχει κάτι άλλο στο μυαλό της. Η Λυδία με τον Ορφέα θα βγουν επιτέλους το πρώτο τους ραντεβού κι αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την παρέα. Ταυτόχρονα, ο Ματθαίος εμφανίζεται με κάθε τρόπο μπροστά στον Στέφανο υπενθυμίζοντας την ιδιόμορφη «αποστολή» του για την Αγγελίνα. Την ίδια ώρα, η Νάντια χάνει κι άλλη εκπομπή και, ενώ αρχικά όλοι πιστεύουν πως έκανε πάλι κάποια αισθητική επέμβαση, η απουσία της διαρκεί ώρες και όλοι αρχίζουν πλέον να ανησυχούν σοβαρά.

Η εξαφανισμένη Νάντια βρίσκεται κάτω από ένα ιδιότυπο σούπερλουξ καθεστώς απαγωγής από τον Ματθαίο, ενώ η Λυδία με τον Ορφέα απολαμβάνουν τον έρωτά τους, μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ένα πολύ απρόσμενο εμπόδιο στο πρόσωπο της Δώρας. Η Κούπενου έχει ερωτοχτυπηθεί με τον Στέφανο και ζητάει από την Κέλλυ να τους κάνει προξενιό: «Μου αρέσει πολύ αυτό το αγόρι, κανόνισε να μου τον γνωρίσεις... Δεν πρέπει να μου ξεφύγει αυτός», της λέει και εκείνη το κανονίζει.

Ομως, ο Στέφανος δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ερωτικά για εκείνη και για να καταφέρει να τον κάνει να τη δει με άλλο μάτι, του κάνει μια εξωφρενική πρόταση: «Θέλεις να γίνεις παρουσιαστής;», του προτείνει κι εκείνος αναγκάζεται να δεχτεί. Μια νέα, όχι και τόσο συμπαθητική παρέα κάνει στέκι της το μπαρ και βασανίζει τον Οδυσσέα, ενώ ο Στέφανος δοκιμάζει την τύχη του ως παρουσιαστής στη θέση του Αλέξανδρου, κάτι που φέρνει νέες κωμικές «αμηχανίες» στο κανάλι. Η Λυδία με τον Ορφέα προσπαθούν να διατηρήσουν τη νέα φάση της σχέσης τους: Την απόσταση.