Η γη της ελιάς (25/9): «Μπήκε στο σπίτι μας με την χουλιασμένη την...» - Η Ισμήνη πιάνει στα πράσα τον Κωνσταντίνο

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς (25/9): «Μπήκε στο σπίτι μας με την χουλιασμένη την...» - Η Ισμήνη πιάνει στα πράσα τον Κωνσταντίνο

Η γη της ελιάς επιστρέφει απόψε 25/9 στο MEGA με νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις, όπως επίσης και χωρισμούς που πρόκειται να απασχολήσουν πολύ στα επόμενα επεισόδια του τέταρτου κύκλου. Οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς

Επεισόδιο 5

Η Αννα είναι πολύ πιο ήσυχη και μελαγχολική και ο Πότης ανησυχεί για το τι μπορεί να της συμβαίνει. «Τι έχεις, κορωνίτσα μου, γιατί είσαι έτσι μαραμένη, μήπως να πάμε να σε δει ο γιατρός;», της λέει. Παράλληλα, ο Λυκούργος στενοχωριέται που η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο δεν μπορούν να φερθούν πολιτισμένα και ζητά τη βοήθεια του Χρήστου και της Αφροδίτης: «Κάντε μου τη χάρη να τους πείτε καμιά κουβέντα γιατί εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά», τους παρακαλεί. Την ίδια στιγμή, η Νόρα με τον Μιχάλη πηγαίνουν καλεσμένοι στο σπίτι του Τζον και η Νόρα βάζει στο μάτι τη Φιλιώ, σχεδιάζοντας την απαγωγή της με το κύκλωμα που συνεργάζεται.

Ο πατήρ Τιμόθεος πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και με απαιτητικό τρόπο της ζητάει να δώσει δωρεάν τρόφιμα από το κατάστημα της για να μοιράσει στους φτωχούς. Ωστόσο, ο τρόπος του πατέρα Τιμόθεου δεν αρέσει καθόλου στη Αρετή, η οποία του απαντάει με τον γνωστό της τρόπο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένα μεγάλος καβγάς ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, η Χρυσούλα περπατάει στον δρόμο και τυχαία βλέπει τον Κωνσταντίνο και τη Σοφία να μπαίνουν μαζί στο σπίτι του, κάτι όχι απλά τη βάζει σε σκέψεις, αλλά την κάνει να είναι σίγουρη ότι έχουν σχέση.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Πάει να την βιάσει και καταλήγει νεκρός - Μπαίνει στη φυλακή ο Μιλτιάδης

Την ίδια ώρα, η Αριάδνη έχει συνειδητοποιήσει πλέον το «παιχνίδι» που παίζει ο Χρήστος για να την έχει στην αναμονή και θυμώνει πάρα πολύ. Η κοπέλα ήδη έχει αποφασίσει να τον βγάλει τελείως από την καρδιά της, όταν ένα τυχαίο γεγονός αναμένεται να της αλλάξει τελείως τη ζωή. Εξαιτίας μιας τυχαίας αφορμής, η Αριάδνη βρίσκεται πολύ κοντά με τον Κουράκο και σε ανύποπτη στιγμή και οι δύο εκδηλώνουν τα συναισθήματά τους με τρόπο που ξαφνιάζει ακόμα και τους ίδιους.

Δείτε επίσης: Πασχάλης Τσαρούχας: «Αυτό όντως θα συμβεί» - Επιβεβαιώνει τις φήμες για την σειρά Γη της ελιάς!