Γη της ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί - «Ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη»

Σούπερ αποκλειστικό

Γη της ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί - «Ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη»

Η 4η σεζόν της Γης της Ελιάς επέστρεψε και... πιστέψτε μας, θα έρθουν τα πάνω κάτω! Μια λάθος κίνηση της Σοφίας «ανοίγει τα μάτια» του Κωνσταντίνου, ενώ ένα πονηρό σχέδιο της Αφροδίτης έχουν σαν αποτέλεσμα το ζευγάρι να είναι και πάλι μαζί αγαπημένο!

Οπως θα δούμε, η Σοφία πηγαίνει στην επιχείρηση της Ισμήνης και ρίχνει μπηχτές για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο, ενώ η Ισμήνη πληγωμένη αποφασίζει να προχωρήσει κι αυτή τη ζωή της. Τα πράγματα όμως δεν πάνε και τόσο καλά για τη Σοφία και κόλπα της, καθώς ο Λυκούργος ενημερώνει τον γαμπρό του για τις κινήσεις της γραμματέως του, προκαλώντας την οργή του. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος διώχνει τη Σοφία με άσχημο τρόπο. Την ίδια ώρα, ο Λυκούργος ενημερώνει την κόρη του: «Η λεγάμενη πήρε πόδι. Ο Κωνσταντίνος μόλις έμαθε τι έκανε πίσω από την πλάτη του την έδιωξε με τις κλωτσιές», της λέει.

Από την Μαρία Μεταξητινού και το περιοδικό TiVi Σίριαλ

Ωστόσο, η Ισμήνη δείχνει να μην έχει σκοπό να πλησιάσει ξανά τον Κωνσταντίνο: «Μπράβο, καλά έκανε, αλλά δεν με αφορά», ισχυρίζεται. ΟΙ μέρες περνάνε και το ζευγάρι παραμένει χωρισμένος, γεγονός που στενοχωρεί τους κοντινούς τους ανθρώπους. Ετσι αποφασίζει να αναλάβει δράση η Αφροδίτη, η οποία βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να τους ταρακουνήσει, ελπίζοντας πως έτσι θα ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Η Αφροδίτη μιλάει με την Ισμήνη και της αποκαλύπτει δήθεν ότι ο Κωνσταντίνος φεύγει:

Γη της ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος ξανά μαζί - «Ήρθα να σου ζητήσω συγγνώμη»
Η Αφροδίτη στήνει κόλπο για να φέρει κοντά Κωνσταντίνο και Ισμήνη

«Ετσι έμαθα, ότι κλείνει το γραφείο και μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα. Νομίζω ότι το ήθελε και από παλιά», της λέει και η Ισμήνη μαγκώνεται: «Ναι, μου το είχε προτείνει και μένα, να πάμε στην Αθήνα για να μείνουμε. Το συζητούσαμε», της απαντά. Κι ενώ δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα, η Ισμήνη δυσκολεύεται πολύ να αποδεχθεί ότι ο Κωνσταντίνος μετακομίζει στην Αθήνα. Οσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ πιστεύει ότι τον έχασε για πάντα και αποφασίζει να κάνει αυτή τη φορά εκείνη το πρώτο βήμα. Ετσι μετανιωμένη κι έτοιμη για μια καινούρια αρχή, η Ισμήνη πηγαίνει να βρει τον Κωνσταντίνο: «Ηρθα να σου ζητήσω συγγνώμη», απολογείται, αλλά η αντίδραση του Κωνσταντίνου τη σοκάρει:

«Συγγνώμη για ποιο απ’ όλα; Γιατί δεν με πίστεψες, γιατί δεν μου έχεις εμπιστοσύνη, γιατί δεν μπήκες στον κόπο καν να με ακούσεις; Σου το είχα πει Ισμήνη, ότι ο εγωισμός σου και η ξεροκεφαλιά σου θα σε φάει», της λέει και τη διώχνει.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν θέλει τον οριστικό χωρισμό και μετά από λίγο τόσο ο Κωνσταντίνος όσο και η Ισμήνη δίνουν αμοιβαίες εξηγήσεις και τα ξαναβρίσκουν, ενώ πλέον ο Λυκούργος πετάει από τη χαρά του που το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Γη της ελιάς: Ο Μιλτιάδης αποφυλακίζεται

Ο Μιλτιάδης, μετά την απολογία του, παίρνει τον δρόμο για τη φυλακή, καθώς ο εισαγγελέας διατάσσει την προφυλάκισή του. Η προφυλάκιση του Μιλτιάδη στενοχωρεί πάρα πολύ τη Χάιδω, τη Βασιλική και τον Παρασκευά, ενώ ο αγώνας του Λυκούργου για να βρεθεί η μάρτυρας συνεχίζεται. Την ίδια ώρα, ο Παρασκευάς που δεν μπορεί να αφήσει τον φίλο του άδικα στη φυλακή, εκτυπώνει και κολλάει αφίσες σε όλο το χωριό αναζητώντας την κοπέλα που δέχτηκε την επίθεση, προκειμένου να την κάνει να εμφανιστεί.

Τελικά, όπως θα δούμε, οι προσπάθειες όλων δεν πάνε χαμένες και η κοπέλα που μπορεί να σώσει τον Μιλτιάδη εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί δίνει κατάθεση και εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. Αμέσως, τόσο ο Κουράκος όσο και ο Λυκούργος κινούν όλες τις διαδικασίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο Μιλιτιάδης, ο οποίος τελικά θα δικαιωθεί και θα αποφυλακιστεί.