Grand Hotel (24/9): Πέφτει από τις σκάλες και χάνει το παιδί της - Ένα πτώμα που καθιστά όλους ύποπτους...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Grand Hotel (24/9): Πέφτει από τις σκάλες και χάνει το παιδί της - Ένα πτώμα που καθιστά όλους ύποπτους...

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 έκανε χθες Δευτέρα 23/9 η νέα τηλεοπτική σειρά Grand Hotel (δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) και σήμερα Τρίτη 24/9 επιστρέφει με το δεύτερο επεισόδιο το οποίο θα είναι εξίσου καθηλωτικό με το πρώτο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel

Επεισόδιο 2

Μετά την επεισοδιακή δεξίωση, ο Πέτρος, που παρακολουθεί τον Ρήγα, αρχίζει να τον υποψιάζεται ότι παίζει κάποιο ρόλο στην εξαφάνιση της αδελφής του. Και η Κυβέλη όμως μπαίνει στο στόχαστρό του όταν την ακούει να λέει ότι δεν έγινε ποτέ καμία κλοπή στα κοσμήματά της από κάποια υπηρέτρια. Ο Πέτρος αποφασίζει να ακολουθήσει τον Ρήγα στον κοντινό προσφυγικό συνοικισμό.

Εκεί γνωρίζει έναν άντρα, τον Χαραλάμπη, επίσης πρόσφυγα από τη Σμύρνη, ο οποίος, χωρίς να το ξέρει, θα αλλάξει τη μοίρα του για πάντα. Ψάχνοντας αργότερα για άλλη μια φορά κρυφά στο δωμάτιό της Βασιλικής, θα βρει κάποιες φωτογραφίες και ένα κλειδί, ενώ συνεχίζει να μαθαίνει τα μυστικά της οικογένειας Γαζή και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου. Παράλληλα, προσπαθεί να κρυφτεί από την Αλίκη, για να μην ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα και η οποία έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτόν.

Η Αλίκη όμως βλέπει σε μια φωτογραφία από τη δεξίωση τον Πέτρο και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του ποιος είναι, ενώ το πτώμα μιας κοπέλας που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο θα καταστήσει πολλούς ύποπτους...

Η Αλίκη ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος δεν είναι αυτός που λέει και όταν τον συναντά του δίνει ένα χαστούκι. «Αλίκη», τολμά να πει εκείνος. «Κυρία Γαζή, για εσένα», είναι η απάντησή της. «Ασε με να σου εξηγήσω. Με λένε Πέτρο Ασλάνογλου. Ψάχνω την αδελφή μου. Δούλευε στο ξενοδοχείο σας κι εξαφανίστηκε. Εμαθα ότι την έδιωξαν γιατί έκλεψε, αλλά αυτό αποκλείεται να συμβαίνει. Υποψιάζομαι ότι είναι κάτι πολύ χειρότερο. Σε παρακαλώ μη με προδώσεις. Βοήθησέ να βρω τι της συνέβη», την παρακαλάει. Εκείνη συγκινημένη από τα λόγια του και νιώθοντας ότι τα όσα λέει είναι αλήθεια, υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί και γίνονται σύμμαχοι.

Μέσα σε όλα, ο Ρήγας που έχει καταλάβει ότι η Αλίκη είναι δυσαρεστημένη με τον αρραβώνα τους και της έχει δώσει την επιλογή να τον διαλύσουν, περιμένει εναγωνίως την απάντησή της, αλλά τα γεγονότα τούς προλαβαίνουν: Η έγκυος αδερφή της Αλίκης έχει ένα τρομερό ατύχημα. Ο άντρας της ο Αλέξανδρος, ενοχλημένος που η Κυβέλη έκανε διευθυντή του ξενοδοχείου τον Ρήγα κι όχι εκείνον, ανακοίνωσε στη Σοφία ότι την αφήνει και καθώς η κοπέλα τον κυνήγησε για να τον προστάσει, τσακώθηκαν και εκείνη έπεσε από τις σκάλες.

Δείτε επίσης: Χώρισε πρωταγωνίστρια του Grand Hotel μια ανάσα πριν το γάμο της - Προτεραιότητα η 2χρονη κόρη της