Γη της ελιάς: Τραγικές ώρες για την Αριάδνη

Τι θα δούμε απόψε 24/9

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Γη της ελιάς: Τραγικές ώρες για την Αριάδνη

Πρεμιέρα έκανε πριν από δυο ημέρες η κορυφαία σειρά Γη της Ελιάς κι έχει ήδη συνταράξει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις της! Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, απόψε 24/9, θα έρθουν πραγματικά τα πάνω κάτω με πρωταγωνίστρια μεταξύ άλλων τη Νόρα.

Το Youweekly.gr έχει ήδη στην διάθεσή του τις εξελίξεις για να πάρετε μια γεύση πριν παιχτεί το επεισόδιο στο Mega.

Γη της ελιάς Τρίτη 24/9 - Επεισόδιο 4

Η Νόρα έχει αρχίσει δράση και με το που έρχεται κοντά με την οικογένεια των Βρεττάκων, βάζει στο στόχαστρο τη μικρή Αγγελική. Την ίδια ώρα, η Νάνσυ απογοητεύεται καθώς ο Κουράκος δεν ανταποκρίνεται στα ερωτικά της καλέσματα και της δείχνει απόλυτη αδιαφορία. Παράλληλα, η Αριάδνη μαθαίνει κάτι που τη βοηθά να διαγράψει τον Χρήστο οριστικά από τη ζωή της. Στο μεταξύ, η Ασπασία είναι έξαλλη με τον Δημοσθένη:

«Οχι τώρα θα μου πεις την αλήθεια. Σε τι βρομοδουλειές έχει μπλέξει κι έβαλες σε κίνδυνο την οικογένειά σου; Απήγαγαν την κόρη μας, Δημοσθένη, το έχεις καταλάβει; Λέγε, τι έχεις κάνει», του φωνάζει. Ο Δημοσθένης όμως δεν έχει κανέναν σκοπό να πει το παραμικρό και δίνει ψεύτικες εξηγήσεις, ενώ στο τέλος την πληρώνει ο Παρασκευάς, ο οποίος υποτίθεται δεν ενδιαφέρθηκε επαρκώς για την εξαφάνιση της Ειρήνης: «Αρραβωνιαστικός να σου πετύχει. Αντί να φέρεις τον κόσμο άνω-κάτω καθόσουν με σταυρωμένα χέρια. Ούτε που σε ένοιαξε», τον κατηγορούν.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!