Ηλέκτρα (23/09): Κανείς δεν είναι ασφαλής στην μικρή κοινωνία - Τελικά αυτοκτόνησε ο Φανούρης;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Χρυσούλα Ζεϊμπεκάκη
Ηλέκτρα (23/09): Κανείς δεν είναι ασφαλής στην μικρή κοινωνία - Τελικά αυτοκτόνησε ο Φανούρης;

Με μεγάλες ανατροπές έρχεται το σημερινό επεισόδιο (23/09) της ερωτικής δραματικής σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα, που μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 19:45 το απόγευμα.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Ηλέκτρα

Επεισόδιο 11

Η Ηλέκτρα σκέφτεται πως η μοίρα οδηγεί εκείνον που την ακολουθεί και σέρνει όποιον της αντιστέκεται και αποφασίζει όχι μόνο να δώσει την ευχή της για τον γάμο αλλά και να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Μια επιλογή που έχει απολέσει καιρό τώρα ο Νικόλας. «Λυπάμαι, αγόρι μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα πως η κατάσταση θα φτάσει σε αυτό το σημείο. Πως θα έρθει η στιγμή που θα σε αντικρίσω σε ψυχιατρική κλινική», του λέει η Τιτίκα που είναι απέναντί του γεμάτη τύψεις που δεν πρόλαβε τις εξελίξεις, ενώ η Αγνή και ο Μπόγρης στήνουν πάνω από το κεφάλι του ασθενή το δικό τους σχέδιο, για να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Αρσινόη ακόμα μετράει τα κομμάτια της. Το νησί θα χάσει τη λίγη ηρεμία που του απέμεινε όταν βγουν στην επιφάνεια τα αποτελέσματα των τοξικολογικών του Φανούρη και αυτό γιατί όλοι θα συνειδητοποιήσουν πως κανείς σε αυτή τη μικρή τοπική κοινωνία δεν είναι ασφαλής.

Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια της σειράς Ηλέκτρα για αυτή την εβδομάδα, πριν προβληθούν στην τηλεόραση.