Τιμωρός (23/9): Σκοτώνουν τον πατέρα του, τον βάζουν φυλακή και γυρνάει με νέο πρόσωπο να τους εκδικηθεί

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τιμωρός (23/9): Σκοτώνουν τον πατέρα του, τον βάζουν φυλακή και γυρνάει με νέο πρόσωπο να τους εκδικηθεί

Συγκλονιστικό αναμένεται το πρώτο επεισόδιο της σειράς Τιμωρός που κάνει πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 23/9 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ένας θάνατος και μια φυλακή θα καθορίσουν τη ζωή του πρωταγωνιστή που είναι διψασμένος για εκδίκηση.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Τιμωρός

Επεισόδιο 1

Σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, ο Μάρκος (Δημήτρης Λάλος) τα είχε όλα. Τη γυναίκα της ζωής του, τον πατέρα του, τον κολλητό του. Ενα ταξίδι στο Μαρόκο όμως ανατρέπει όλη τη ζωή του. Ο Λεωνίδας (Λάζαρος Γεωργακόπουλος) τηλεφωνεί στον Αλέξη (Κώστας Νικούλη) και του λέει πως ο πατέρας του κολλητού του, Μάρκου, ο Χριστόφορος (Αλέξανδρος Σταύρου) έχει μάθει το μεγάλο έγκλημά του και απειλεί να το αποκαλύψει. Ετσι λοιπόν, υποχρεώνει τον Αλέξη να τον βγάλει από τη μέση.

Ο γιος του δεν έχει παρά να υπακούσει στις απειλές του Κομνηνού, παρόλο που στην αρχή του είναι δύσκολο. «Τι μου ζητάς, πατέρα; Να σκοτώσω τον μοναδικό φίλο που έχω; Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», του εξηγεί αλλά ο Λεωνίδας δεν ακούει καμία δικαιολογία. «Δεν το συζητάω, Αλέξη. Θα το κάνε ις, εκτός κι αν θεωρήσεις πως στο εξής δεν θα έχεις πατέρα», του ξεκαθαρίζει και του κλείνει το τηλέφωνο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Χριστόφορος βρίσκεται νεκρός και ο Μάρκος μπαίνει στη φυλακή για έναν φόνο που δεν έκανε ποτέ.

Τα χρόνια μέσα στη φυλακή δεν είναι εύκολα, όμως ο Μάρκος μαθαίνει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις που του παρουσιάζονται μέρα με τη μέρα. Σε αυτό συμβάλλει και ο Γεράσιμος Γιαννουλάτος (Βλαδίμηρος Κυριακίδης). Ενας άντρας που θα δώσει στον Μάρκο τη δεύτερη ζωή που ζητάει αφού θα πάρει την ταυτότητα του γιου του, που ξαφνικά και ενώ οργάνωνε για τον πατέρα του σχέδιο απόδρασης, βρίσκεται νεκρός.

Τα χρόνια περνούν και ο Μάρκος είναι έτοιμος να επιστρέψει. Με άλλο πρόσωπο, με άλλο όνομα και με άλλες διαθέσεις. Το αθώο αγόρι έχει δώσει τη θέση του σε έναν άντρα γεμάτο πίκρα, γεμάτο από επιθυμία να εκδικηθεί όσους του στέρησαν τη ζωή, να τα βάλει με τον παλιό του κολλητό που του έκλεψε τον μεγάλο του έρωτα, την Ελλη, και να αποδώσει δικαιοσύνη με τον δικό του μεθοδικό τρόπο. Ηρθε η ώρα... της τιμωρίας. Απόλυτοι σύμμαχοι στα σχέδιά του ο Αντρέας (Νίκος Γκέλια) και η Μαρίνα (Γιώτα Αργυροπούλου), δύο αδέλφια που θα βρεθούν ξαφνικά στη ζωή του Μάρκου και μόνο με ελπίδα για το αύριο θα τον γεμίσουν. Οι τρεις τους, έναν στόχο έχουν μόνο. Την εκδίκηση της οικογένειας Κομνηνού.

Δείτε επίσης πρώτοι και το επεισόδιο της Τρίτης 24/9.