Αρχελάου 5 (20/9): «Δεν μου δίνει πλέον καμία σημασία» - Άλλοι χωρίζουν και άλλοι ερωτεύονται απόψε

Οι νέες εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αρχελάου 5 (20/9): «Δεν μου δίνει πλέον καμία σημασία» - Άλλοι χωρίζουν και άλλοι ερωτεύονται απόψε

Το βράδυ της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, στο κανάλι της ΕΡΤ παίζει ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς "Αρχελάου 5", το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα, αμέσως μετά την Ηλέκτρα (δείτε εδώ το σημερινό επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση). Μη το χάσετε!

Τι θα δούμε απόψε 20/9 στη σειρά της ΕΡΤ, Αρχελάου 5 - Επεισόδιο 10

Ο Βύρωνας πέφτει στα πατώματα και εγκαθίσταται στη σχολή χορού. Όντας στα μαύρα πανιά, λόγω του χωρισμού του, υπολειτουργεί στη δουλειά αφήνοντας τον Ματθαίο εκτεθειμένο σε επικίνδυνες καταστάσεις. «Δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να αναλάβω δράση, θα μας σκοτώσει αυτός ο βλάκας», λέει και πάει να βρει τον Ευριπίδη για να τον πείσει να συγχωρέσει τον Βύρωνα. Όμως, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό και καταλήγει να τα κάνει όλα χειρότερα.

Ο κυρ Σωτήρης περνάει τέλεια στην κυρα-Λαμπρινή, κάτι που κάνει τη Δώρα να ζηλεύει και να νιώθει πως χάνει τον παππού της, εφόσον αυτός περνάει ατελείωτες ώρες με τον νέο του «εγγονό», Οδυσσέα. «Δεν μου δίνει πλέον καμία σημασία, σαν να μην υπάρχω. Όλη την ώρα είναι με την κυρα-Λαμπρινή και το χάπατο τον γιο της», λέει στη Λυδία. Ο Ορφέας, μετά την παράλογη απαίτηση της Μόνικας να μη μιλάει στη Λυδία, κινδυνεύει να τη χάσει, εφόσον τη διεκδικεί κι ένας ιδιότροπος stand-up comedian. Στο μεταξύ, η Κέλλυ καταστρώνει άλλο ένα σχέδιο για να κλείσει το μπαρ, αλλά αποτυγχάνει ξανά εφόσον η Λαμπρινή φαίνεται να ξέρει πράγματα για τον μυστηριώδη συμβολαιογράφο που θα εμφανιστεί στην Αρχελάου.

Ο Ορφέας αποφασισμένος να μη χάσει τη Λυδία, βρίσκει τη Μόνικα και της λέει ότι δεν γίνεται ν’ απομακρυνθεί από τη Λυδία, αφού είναι ερωτευμένος μαζί της. Παράλληλα, η Λυδία περνάει ένα κρυολόγημα στο σπίτι της Κέλλυς κι εκεί ο Ορφέας την προσεγγίζει ζητώντας συγγνώμη για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Ο Στέφανος ψάχνει τρόπους να γεμίσει το μαγαζί και ο Τεό αναλαμβάνει να του γυρίσει ένα promo βίντεο της συμφοράς. Η Αγγελίνα έχει, επίσης, συμβουλές για να «ανέβει» το μαγαζί και καταλήγει να έρχεται επικίνδυνα κοντά στον Στέφανο.