ALPHA: Η νέα σειρά που θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση - Είδαμε το πρώτο επεισόδιο πριν προβληθεί στην tv

Ο απαγορευμένος έρωτας και το εξώγαμο! Κάνει πρεμιέρα στις 25/9

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
ALPHA: Η νέα σειρά που θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση - Είδαμε το πρώτο επεισόδιο πριν προβληθεί στην tv

Μπορεί την Δευτέρα 23/9 να ξεκινούν δυο νέες ελληνικές σειρές οι οποίες, επίσης, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού (δείτε εδώ ποιες είναι αυτές), την Τετάρτη όμως στις 25/9 θα προβληθεί μέσα από την συχνότητα του ALPHA το πρώτο επεισόδιο της σειράς Άγιος έρωτας, μιας σειράς που σας το υπογράφω, θα στείλει τα ποσοστά τηλεθέασης στον Θεό και σας το λέω αυτό γιατί εχθές ήμουν στην παρουσίασή της και είχα την τιμή να παρακολουθήσω το πρώτο επεισόδιο πριν προβληθεί στην τηλεόραση και μόνο με μια λέξη μπορώ να το περιγράψω: καταιγιστικό.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Άγιου Έρωτα

ALPHA Άγιος Έρωτας
Το Youweekly.gr στην παρουσίαση της σειράς

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς θα παρακολουθήσουμε την τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης να αναστατώνεται με τον ερχομό του πατήρ Νικόλαο (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), του νέου ιερέα και καθηγητή θεολογίας που εκτός από νιάτα και γοητεία κρύβει και πολλά μυστικά που κανείς δεν γνωρίζει αλλά στην πορεία θα αποκαλυφθούν και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

ALPHA Άγιος Έρωτας
Το Youweekly.gr στην παρουσίαση της σειράς

Η πρώτη γνωριμία με την Χλόη (την Δανάη Παππά) θα γίνει και η χημεία και ο πόθος μεταξύ τους θα είναι αδιαμφισβήτητα αλλά... και οι δυο θα κλείσουν τα μάτια για αρχή, γιατί αυτό πρέπει. Η μοίρα, όμως, θα τους αναγκάσει να έρθουν και πάλι κοντά όταν η σχέση της Χλόη, της μικρής κόρης του ισχυρότερου επιχειρηματία της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της, θα αποκαλυφθεί.

Ο Παύλος μαθαίνει την ανάρμοστη σχέση της κόρης του κι έξαλλος τη χτυπά απαιτώντας να διακόψει μαζί του, ενώ την ίδια ώρα η Σμαρώ, η μητέρα του Αργύρη που είναι υπηρέτρια στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη, ανησυχεί πολύ με αυτές τις εξελίξεις. Και πράγματι η Μάρκος βάζει τους ανθρώπους του και χτυπούν αλύπητα το νεαρό παλικάρι.

Και δεν είναι ο μόνος που νιώθει απέχθεια για τον Αργύρη. Η αντιπάθεια της Χριστίνας για την υπηρέτρια τους, Σμαρώ, ολοένα και μεγαλώνει. Σύμμαχος της Χριστίνας είναι η κόρη της, η Ειρήνη, η οποία μαθαίνει ένα μυστικό που κρατιόταν επτασφράγιστο για χρόνια. Κι αυτό γιατί όταν η Σμαρώ ένιωσε ότι ο γιος της απειλείται, έσπευσε στον Κλεάνθη λέγοντάς του: «Βοήθησε τον γιο μου. Βοήθησε… τον γιο μας» κι αυτό η Ειρήνη το άκουσε. Στο μεταξύ, η Χλόη καταφέρνει να συναντήσει τον Αργύρη στην κάμαρη του παπα-Νικόλα, αλλά αυτό θα σταθεί μοιραίο γιατί εκεί τους ανακαλύπτει ο πατέρας της....

ALPHA Άγιος Έρωτας
Το Youweekly.gr στην παρουσίαση της σειράς

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο επεισόδιο θα αποκαλυφθεί και η κρυφή σχέση του Παύλου που και καλά είναι ηθικός... Σας λέω θα γίνει χαμός!

Εγώ μπορεί να είδα το επεισόδιο ήδη, αλλά σίγουρα την Τετάρτη θα συντονιστώ ξανά, γιατί πραγματικά το αξίζει...