Άγιος Έρωτας: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Αργύρης είναι εξώγαμο του Κλεάνθη

Το μυστικό της Σμαρώς

Άγιος Έρωτας: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Αργύρης είναι εξώγαμο του Κλεάνθη

Ο κακός χαμός θα γίνει στη νέα σειρά του ALPHA, Άγιος Έρωτας που κάνει πρεμιέρα στις 25/9! Η σχέση της Χλόη, της μικρής κόρης του ισχυρότερου επιχειρηματία της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της, αποκαλύπτεται κι αυτό θα επιφέρει οδυνηρές συνέπειες στη ζωή και των δύο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλη στο περιοδικό TV24, ο Παύλος μαθαίνει την ανάρμοστη σχέση της κόρης του κι έξαλλος τη χτυπά απαιτώντας να διακόψει μαζί του, ενώ την ίδια ώρα η Σμαρώ, η μητέρα του Αργύρη που είναι υπηρέτρια στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη, ανησυχεί πολύ με αυτές τις εξελίξεις. «Τι πήγες κι έκανες; Θα σε σκοτώσει ο Μαρκόπουλος. Τι νόμιζες, ότι θα σε κάνει γαμπρό του;», φωνάζει στον γιο της. Και πράγματι η Μάρκος βάζει τους ανθρώπους του και χτυπούν αλύπητα το νεαρό παλικάρι.

Και δεν είναι ο μόνος που νιώθει απέχθεια για τον Αργύρη. Η αντιπάθεια της Χριστίνας για την υπηρέτρια τους, Σμαρώ, ολοένα και μεγαλώνει. Σύμμαχος της Χριστίνας είναι η κόρη της, η Ειρήνη, η οποία μαθαίνει ένα μυστικό που κρατιόταν επτασφράγιστο για χρόνια. Κι αυτό γιατί όταν η Σμαρώ ένιωσε ότι ο γιος της απειλείται, έσπευσε στον Κλεάνθη λέγοντάς του: «Βοήθησε τον γιο μου. Βοήθησε… τον γιο μας» κι αυτό η Ειρήνη το άκουσε. Στο μεταξύ, η Χλόη καταφέρνει να συναντήσει τον Αργύρη στην κάμαρη του παπα-Νικόλα, αλλά αυτό θα σταθεί μοιραίο γιατί εκεί τους ανακαλύπτει ο πατέρας της.

Άγιος Έρωτας: Χριστίνα και Κλεάνθης στα μαχαίρια

Άγιος Έρωτας: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Αργύρης είναι εξώγαμο του Κλεάνθη

Ο Παύλος παίρνει δραστικά μέτρα προκειμένου να κρατήσει μακριά τον Αργύρη από τη Χλόη μια και καλή και καταφέρνει να τον χώσει στη φυλακή. Η Σμαρώ ζητάει και πάλι τη βοήθεια του Κλεάνθη. «Μην ανησυχείς. Δεν θα πάθει τίποτα ο γιος σου», την καθησυχάζει εκείνος και την αγκαλιάζει. Εκείνη την ώρα μπαίνει η γυναίκα του, η Χριστίνα. «Το αφεντικό και η υπηρέτρια. Τι συγκινητικό», λέει όλο ειρωνεία και χειροκροτεί. Αργότερα η Χριστίνα λέει του άντρα της.

Δείτε επίσης: Πρεμιέρα Άγιου Έρωτα 25/9: Δείτε για πρώτη φορά την σκηνή που Χλόη και Αργύρης κάνουν έρωτα σε αχυρώνα

«Η Ειρήνη πρέπει να μάθει ότι ο Αργύρης είναι γιος σου. Η Σμαρώ πρέπει να φύγει από το σπίτι. Με έχει κουράσει», του λέει. «Κι εσύ έχεις κουράσει εμένα. Ο Αργύρης είναι γιος μου κι ας μην τον έχω αναγνωρίσει», της ξεκαθαρίζει, αν και στην απειλή αυτής της αποκάλυψης υποκύπτει και διώχνει τη Σμαρώ. Ομως βάζει δικηγόρο για να βγάλει τον Αργύρη από τη φυλακή.

Ο Αργύρης διώχνει τον πατέρα του

Ο Παύλος πηγαίνει έξαλλος να βρει τον Κλεάνθη για να του ζητήσει τον λόγο, επειδή βοηθάει τον Αργύρη. Ο Κλεάνθης προσπαθεί να καλμάρει το μένος του Παύλος προς τον νεαρό. Εκείνος όμως δεν ακούει. «Τι λόγο έχεις να τον βοηθήσεις;», εξακολουθεί εκείνος. Η Χριστίνα προσπαθεί να σταματήσει τον άντρα της αλλά εκείνος είναι πλέον αποφασισμένος. «Είναι γιος μου. Είναι γιος δικός μου και της Σμαρώς», του αποκαλύπτει. Στη συνέχεια ο Κλεάνθης πηγαίνει στη φυλακή για να βρει τον γιο του.

«Η μητέρα σου μου είπε τι έγινε και ήρθα να βοηθήσω. Ο Παύλος δεν θα σε δεχτεί ποτέ. Είχα κι εγώ αγαπήσει στην ηλικία σου μια γυναίκα με την οποία δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Σου το λέω γιατί θέλω να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος και γιατί θέλω να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο», απολογείται. Ο Αργύρης απορεί: «Τον χαμένο χρόνο;». «Η γυναίκα που σου είπα είναι η μητέρα σου», του αποκαλύπτει. «Τι λες;», τον ρωτάει εμβρόντητος ο νεαρός. «Την αλήθεια. Είμαι ο πατέρας σου, Αργύρη», είναι τα λόγια του. Εκείνος σαστίζει. «Δεν σου το είπαμε για να σε προστατεύσουμε», εξακολουθεί εκείνος. Ομως ο Αργύρης γίνεται έξαλλος. «Φύγε. Μη μιλάς. Δεν σε ξέρω για πατέρα μου. Δεν θέλω τη βοήθειά σου».