Αρχελάου 5 (18/9): «Ο άντρας σου σε έχει φλομώσει στα ψέματα» - Φτιάχνει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών αλλά...

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αρχελάου 5 (18/9): «Ο άντρας σου σε έχει φλομώσει στα ψέματα» - Φτιάχνει προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών αλλά...

Το βράδυ της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της ΕΡΤ παίζει νέο επεισόδιο της σειράς "Αρχελάου 5", στο οποίο για άλλη μία φορά θα έρθουν τα πάνω κάτω. Πολλές οι εκπλήξεις για τους πρωταγωνιστές και για ορισμένους δεν είναι ευχάριστες.

Τι θα δούμε απόψε, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, στη σειρά "Αρχελάου 5" - Επεισόδιο 8

Την ίδια ώρα, η Λυδία προσπαθεί όλη μέρα να πει στον κυρ Σωτήρη ότι θα πρέπει να μείνει αλλού, όμως δεν τα καταφέρνει. Η λύση έρχεται ως διά μαγείας από την κυρα-Λαμπρινή. Η Μαρούκα που θέλει διακαώς να αποκαταστήσει την Κέλλυ, την πρήζει ν’ ανοίξει λογαριασμό σε εφαρμογή γνωριμιών: «Ολοι πλέον το κάνουν, είναι η νέα μόδα! Δεν είναι κάτι κακό και παράνομο. Ελα να φτιάξουμε έναν λογαριασμό και θα βρεις τον τέλειο άντρα, είμαι σίγουρη», της λέει.

Εκείνη δέχεται και αρχίζει να κλείνει ραντεβού, αλλά εκεί την περιμένει μια έκπληξη που ακούει στο όνομα Ματθαίος! Κι αφού ο Ορφέας βλέπει πως δεν γίνεται να ανέβει το έργο χωρίς τη Μόνικα, την προσεγγίζει ξανά και την παρακαλάει να επιστρέψει: «Θέλω να γυρίσεις πίσω, να πάρεις τον ρόλο σου, σε παρακαλώ», της λέει. Εκείνη θυμωμένη ακόμα που την έδιωξε κακήν κακώς, στην αρχή κάνει τη δύσκολη, αλλά στη συνέχεια θέτει έναν παράλογο όρο στον Ορφέα για να γυρίσει: Να μη μιλάει με τη Λυδία. Εκείνος προκειμένου να ανεβάσει με επιτυχία το έργο, δέχεται και αρχίζει να φέρεται παράλογα και απόμακρα, βάζοντας τη Λυδία σε σκέψεις για τα δικά της συναισθήματα.

Δείτε επίσης: Επανάσταση στην ΕΡΤ - Το πρόγραμμα που κατατροπώνει τα ιδιωτικά κανάλια

Τι θα δούμε αύριο 19/9 - Επεισόδιο 9

Ο Ευριπίδης έχει πλέον ανακαλύψει για τα καλά πως ο Βύρωνας μπλέκεται με τη μαφία και ο καβγάς μεταξύ τους δεν αργεί να ξεσπάσει. «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με ανθρώπους του υποκόσμου. Δεν το περίμενα αυτό από εσένα, με απογοήτευσες», του λέει και τον χωρίζει. Ο Βύρωνας πέφτει στα πατώματα και εγκαθίσταται στη σχολή χορού.

Όντας στα μαύρα πανιά, λόγω του χωρισμού του, υπολειτουργεί στη δουλειά αφήνοντας τον Ματθαίο εκτεθειμένο σε επικίνδυνες καταστάσεις. «Δεν γίνεται διαφορετικά, πρέπει να αναλάβω δράση, θα μας σκοτώσει αυτός ο βλάκας», λέει και πάει να βρει τον Ευριπίδη για να τον πείσει να συγχωρέσει τον Βύρωνα. Ομως, οι προσπάθειές του πέφτουν στο κενό και καταλήγει να τα κάνει όλα χειρότερα.