Γη της ελιάς νέα επεισόδια: Ο Παρασκευάς ρίχνει μπουνιά στον Δημοσθένη - «Τι λες ρε κωλόπαιδο;»

Χωρίζει και την Ειρήνη!

Γη της ελιάς νέα επεισόδια: Ο Παρασκευάς ρίχνει μπουνιά στον Δημοσθένη - «Τι λες ρε κωλόπαιδο;»

Ο κακός χαμός θα επικρατήσει στα νέα επεισόδιο της Γης της Ελιάς που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 22/9! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, ο Παρασκευάς συνεχίζει να περνάει δύσκολα στη σχέση του, τόσο με τον χαρακτήρα της Ειρήνης όσο και με τη συμπεριφορά του Δημοσθένη. Οπως θα δούμε, η υπομονή του εξαντλείται και έρχεται στα χέρια με τον… πεθερό του!

Η κατάσταση στο σπίτι του Δημοσθένη είναι τεταμένη, από τη μια η επίθεση από τους μαφιόζους αντιπάλους του Δημοσθένη και η αρπαγή της Ειρήνης και από την άλλη η Ξένια που θέλει να πάρει πίσω το παιδί της. Μάλιστα, η κοπέλα απελπισμένη, εκλιπαρεί την Ασπασία: «Σε παρακαλώ, μάνα είσαι κι εσύ και με καταλαβαίνεις, δώσε μου πίσω το μωρό μου, κρυφά από τον Δημοσθένη». Ολα αυτά τα βιώνει και ο Παρασκευάς, όντας μέλος της οικογένειας κατά κάποιο τρόπο και δυσανασχετεί. Θεωρεί ότι δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την κατάσταση και αρχίζει να αντιδρά. Ακόμα και ο πατήρ Τιμόθεος, που αντιλαμβάνεται ότι ο Παρασκευάς και η Ειρήνη είναι ζευγάρι, δυσανασχετεί γιατί δεν εγκρίνει τον χαρακτήρα της Ειρήνης.

Την ίδια στιγμή, ο Παρασκευάς δέχεται και μια πρόταση από την Αρετή, η οποία αποφασίζει να προσεγγίσει τη Βασιλική διά της πλαγίας οδού: «Σε παρακαλώ, εσύ που είσαι τόσο κοντά με την κόρη μου, μίλησέ της. Βοήθησέ με να έρθω κοντά στη Βασιλική μου», τον παρακαλεί. Στο μεταξύ, η Ασπασία επηρεασμένη από τα παρακάλια της Ξένιας, προτείνει στον Δημοσθένη: «Σε παρακαλώ, ας επιτρέψουμε στην Ξένια τουλάχιστον να βλέπει το παιδί της, δεν γίνεται να μην το βλέπει έστω. Είναι μάνα και πονάει», του λέει, αλλά εκείνος αρνείται: «Ούτε να το σκέφτεσαι και μη μου το αναφέρεις ξανά».

Δείτε επίσης: Γη της ελιάς: Αυτοί είναι οι 4 νέοι ήρωες

Λίγο αργότερα ο Παρασκευάς και ο Δημοσθένης έρχονται σε αντιπαράθεση για άλλη μια φορά. Το ποτήρι όμως φαίνεται να ξεχείλισε και τα πράγματα ξεφεύγουν επικίνδυνα. «Τι λες, ρε κωλόπαιδο;», του φωνάζει ο Δημοσθένης και πιάνονται στα χέρια. Αρχίζουν να πέφτουν μπουνιές ανάμεσα σε γαμπρό και πεθερό, με τον Παρασκευά να δίνει μια ξεγυρισμένη μπουνιά στο πρόσωπο του Δημοσθένη.

Οταν πέφτουν να τους χωρίσουν, ο Παρασκευάς δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για την μπουνιά που έριξε στον πεθερό του: «Αυτός άρχισε και με χτύπησε πρώτος. Τι έπρεπε να κάνω; Να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια να τις φάω;», λέει έξαλλος. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν: «Δεν πάει άλλο, εγώ δεν αντέχω αυτή την κατάσταση. Τέρμα, χωρίζουμε», της λέει κι εκείνη τρελαίνεται.

Γη της ελιάς: Ο Μιλτιάδης στη φυλακή για φόνο

Γη της ελιάς νέα επεισόδια Μιλτιάδης

Δύσκολες ώρες περιμένουν τον Μιλτιάδη, οποίος χωρίς να το θέλει μπλέκει άσχημα. Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης γίνεται μάρτυρας μιας αποτρόπαιης πράξης. Προσπαθώντας να γλιτώσει μια κοπέλα από βιασμό, σπρώχνει τον επίδοξο βιαστή της κι εκείνος πέφτει, χτυπάει και χάνει τη ζωή του. Ετσι, ενώ πρόκειται για ατύχημα, ο Μιλτιάδης συλλαμβάνεται για τον φόνο του άντρα που επιτέθηκε στην κοπέλα.

Ολοι είναι αναστατωμένοι και ο Λυκούργος με τον Κουράκο ψάχνουν την αυτόπτη μάρτυρα που μπορεί να τον αθωώσει. Ο Μιλτιάδης βρίσκεται στο κελί και λίγο αργότερα καλείται να απολογηθεί: «Είσαι έτοιμος;», του λέει ο Λυκούργος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του, ενώ τόσο η Χάιδω όσο και η Βασιλική αγωνιούν για την τύχη του: «Λυκούργε, τι έγινε με την κατάθεση του;», τον ρωτάει η Χάιδω και ο Λυκούργος φανερά προβληματισμένος της απαντά: «Μπλέξαμε πάρα πολύ άσχημα. Ο εισαγγελέας το έχει πάρει προσωπικά να τον βάλει στη φυλακή», της λέει και η Βασιλική ξεσπά: «Αν το καταδικάσουν θα είναι άδικο», είναι τα λόγια της. Η αστυνομία, εν τω μεταξύ, δεν έχει εντοπίσει ακόμα την κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση.