4 νέες ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 23/9

Δολοφονίες, ερωτικά τρίγωνα κι όχι μόνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
4 νέες ελληνικές σειρές που κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα 23/9

Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά δυναμικά, φέρνοντας στην οθόνη μας πολυαναμενόμενες ελληνικές σειρές που υπόσχονται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Η Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου είναι η ημέρα που τέσσερις νέες παραγωγές κάνουν πρεμιέρα, κάθε μία με τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα, έτοιμες να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Από δράματα εποχής μέχρι σύγχρονες κοινωνικές ιστορίες και κωμωδίες, οι νέες αυτές σειρές διακρίνονται για τα δυνατά τους σενάρια και τα ταλαντούχα καστ που τις πλαισιώνουν.

Ας δούμε ποιες είναι οι πέντε ελληνικές σειρές που θα ξεκινήσουν αυτή τη Δευτέρα και γιατί αξίζουν την προσοχή μας

Grand Hotel

Καλωσήρθατε στα λαμπερά εγκαίνια του «Grand Hotel», της νέας σειράς του ΑΝΤ1, όπου θύματα και θύτες μπλέκονται σε έναν κυκεώνα ψεμάτων και τραυματικών γεγονότων του παρελθόντος. Η ιστορία δράματος και μυστηρίου, σε σενάριο Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη, που έχει φόντο τη λάμψη της υψηλής κοινωνίας και τη ζωή των προσφύγων λίγα χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη. (δείτε εδώ ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστούν)

Ο τιμωρός

Ο Τιμωρός, η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, με διπλό επεισόδιο! Ο τιμωρός διαθέτει πλούσια πλοκή, διαφορετικά συναισθήματα, πολλές ανατροπές και δυνατό καστ. Σύμφωνα με την ιστορία, ο ήρωας (Δημήτρης Λάλος) βιώνει μία ανείπωτη προδοσία από το στενό του περιβάλλον, μια προδοσία ενορχηστρωμένη από τον αδελφικό του φίλο (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) και τον πατέρα του φίλου του (Λάζαρος Γεωργακόπουλος). Θύμα αυτής της πλεκτάνης, βρίσκεται ένοχος για κάτι που δεν έκανε αλλά πλήρωσε ακριβά γι αυτό. Η ζωή του καταστρέφεται, ενώ χάνει και τον μεγάλο του έρωτα (Μαρίνα Καλογήρου). Η αθωότητα των νεανικών του χρόνων δίνει τη θέση της στη σκληρότητα και την βαθιά επιθυμία για εκδίκηση, όταν καταλαβαίνει ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή του.

Ταμπού

Το νέο σίριαλ με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο και του Αντρέα Γεωργίου στη σκηνοθεσία, τοποθετείται στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων όπου μια σειρά από ανεξήγητους φόνους θα ταράξει την ήσυχη ζωή της πρωτεύουσας της Ηπείρου και θα φέρει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα ξεκινήσει με φόντο την λίμνη Παμβώτιδα, που έχει παγώσει και μοιάζει με ένα μεγάλο παγοδρόμιο. Κάτω από τα παγωμένα νερά της λίμνης θα αναδυθεί το πτώμα μιας γυναίκας, το οποίο και θα ανακαλύψει μια παρέα φοιτητών.

Τέσσερα – πέντε νεαρά παιδιά θα γίνουν μάρτυρες ενός μυστικού που θα συνταράξει την ατμοσφαιρική πόλη των Ιωαννίνων. Για την ακρίβεια το πτώμα αυτό θα γίνει η απαρχή ενός ντόμινο που θα φέρει όλους τους ήρωες αντιμέτωπους με το ένοχο παρελθόν που κρύβουν και το δίλημμα της συγκάλυψης. (δείτε εδώ αναλυτικά τι θα δούμε στα νέα επεισόδια)