Ηλέκτρα (17/9): Στα πατώματα η Ηλέκτρα και η Νεφέλη - Ο Σωτήρης αυτοκτονεί;

Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο στη σειρά της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλέκτρα (17/9): Στα πατώματα η Ηλέκτρα και η Νεφέλη - Ο Σωτήρης αυτοκτονεί;

Το απόγευμα της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου στο κανάλι της ΕΡΤ παίζει η Ηλέκτρα - δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει. Στο ολοκαίνουριο επεισόδιο που θα προβληθεί φαίνεται πως ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επηρεασμένη από τον γάμο της Νεφέλης και του Παύλου, αλλά ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

Τι θα δούμε σήμερα, Τρίτη 17/9 στην Ηλέκτρα - Επεισόδιο 7

«Θέλω να του κάνω μεγάλο κακό. Δεν αντέχω να είμαι άλλο με αυτό τον άνθρωπο. Δεν θέλω ούτε στον ίδιο χώρο να είμαι πλέον μαζί του», ξεστομίζει η Ηλέκτρα στην αδελφή της για τον Σωτήρη που παντρεύει την κόρη τους με τον άντρα που αγάπησε πραγματικά. Κακό μεγάλο, όμως, έχει ήδη πάθει ο Σωτήρης. Μπαίνει στο αυτοκίνητο και κολλάει το πόδι του στο γκάζι. Η πορεία του ανεξέλεγκτη, όπως και αυτή της Νεφέλης που μαθαίνει ότι ο Παύλος γύρισε σε εκείνη, μόλις έμαθε για την απόπειρα αυτοκτονίας. «Είναι δυνατόν να με παντρεύεται από λύπηση; Κι εγώ που νόμιζα πως με αγάπησε πραγματικά...», σκέφτεται. Και η Δανάη, όμως, αναρωτιέται αν υπάρχει αλήθεια στα όσα ξεστόμισε ο… θείος της. Μια άλλη αλήθεια έχει αρχίσει να ξυπνά από λήθαργο ετών, όταν ο Φανούρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει αυτόν που πείραξε την κόρη του.

Τετάρτη 18/9 - Επεισόδιο 9

Η Ηλέκτρα φτάνει στου Παύλου και, με δάκρυα στα μάτια, του ζητά να κάνει πίσω στον γάμο, να φύγει. Εκείνος της ρίχνει τη χαριστική βολή: «Είμαι ερωτευμένος με τη Νεφέλη. Λυπάμαι που το μαθαίνεις έτσι, αλλά είναι αλήθεια. Ο,τι είχαμε -αν είχαμε κάτι- ανήκει στο παρελθόν», της λέει προσπαθώντας να κλείσει την ιστορία του μαζί της. Εκείνη ξεσπά εναντίον του: «Σε σιχαίνομαι. Δεν αξίζεις τίποτα. Είσαι ένα τίποτα». Τα σώματά τους παλεύουν. Το μίσος, όμως, τελικά δεν απέχει και πολύ από το πάθος. Αυτό το πάθος που η Νεφέλη όσο και να ψάχνει δεν βλέπει στα μάτια του… Το μικρό κορίτσι έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες. «Ισως να ’ναι πολύ νωρίς γι’ αυτό τον γάμο», λέει στον ίδιο της τον εαυτό. Την ίδια στιγμή, ο Φανούρης προσπαθεί να καταγγείλει την παρενόχληση της Μυρσίνης στον Χάρη και τον Ορέστη. Ομως, δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να τους πει. Επιστρέφει σπίτι και το ρίχνει στο κρασί όταν οι μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν.

Ηλέκτρα εξελίξεις εβδομάδας