Αρχελάου 5 (13/9): Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καυγά στο μπαρ σε σημείο ξεμαλλιάσματος

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αρχελάου 5 (13/9): Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καυγά στο μπαρ σε σημείο ξεμαλλιάσματος

Ακόμα ένα απολαυστικό επεισόδιο της σειράς Αρχελάου 5 έρχεται σήμερα Παρασκευή 13/9 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Οι τηλεθεατές να είναι έτοιμοι για μοναδικές στιγμές γέλιου, αφού θα δούμε πολλές επικές σκηνές που για ακόμα μια φορά θα γίνουν viral.

Οι σημερινές 13/9 εξελίξεις της σειράς της ΕΡΤ, Αρχελάου 5

Eπεισόδιο 5

Η Αγγελίνα εμφανίζεται στο μπαρ της Αρχελάου να ζητήσει δουλειά, κάτι που θα δυσαρεστήσει ιδιαιτέρως τον Ματθαίο. Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καυγά στο μπαρ σε σημείο ξεμαλλιάσματος. Τον καυγά βιντεοσκοπεί η Λαμπρινή και ως δια μαγείας γίνεται viral στα social media την ίδια κιόλας μέρα.

Αυτό κάνει την Κούπενου να πιστεύει όλο και περισσότερο στην συνεργασία των Νάντια- Κέλλυς- Αλέξανδρου. Η Δώρα έχει μεγάλη αγωνία, γιατί έρχονται επίσκεψη οι επικριτικοί γονείς της όταν ο παππούς της έρχεται με μια ανατροπή- φωτιά.

Δείτε και τις εξελίξεις της σειράς Ηλέκτρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως το υπουργείο Οικονομικών, ενέκρινε για δέσμευση για την εξωτερική παραγωγή του «Αρχελάου 5» ποσό των 3.624.463 ευρώ. Η εταιρεία παραγωγής Αργοναύτες αναλαμβάνει να παραδώσει τα 80 επεισόδια, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΕΡΤ, με την ΕΡΤ να έχει το δικαίωμα να αναθέσει μονομερών μετά την προβολή 20 επεισοδίων 80 επιπλέον επεισόδια. Κάθε επεισόδιο της σειράς ανέρχεται σε 45.305,78 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η εταιρεία Αργοναύτες βρέθηκε την περασμένη χρονιά μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση αφού το καθημερινό της σίριαλ «Έρωτας Φυγάς» αποφασίστηκε από το Open να ρίξει αυλαία νωρίτερα απ’ ό,τι είχε προγραμματιστεί. Αρχικά το πρόωρο τέλος της αγαπημένης καθημερινή σειράς φαινόταν οριστικό, όμως η εταιρεία παραγωγής συμφώνησε να μεταφέρει τα δικαιώματα και τη συνέχει της σειράς στον ANT1 και τον ANT1+ όπου και ολοκλήρωσε τον δεύτερο και τελευταίο κύκλο της.