Άγιος Έρωτας – Στα backstage της φωτογράφισης του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά

Θα βρουν τον έρωτα στη νέα σειρά του Alpha

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Άγιος Έρωτας – Στα backstage της φωτογράφισης του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά

Συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, με το πρωταγωνιστικό δίδυμο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά να ετοιμάζεται να ανάψει φωτιές. Ο πρώτος θα υποδυθεί τον πατέρα Νικόλαο, που βρίσκει τον έρωτα στα μάτια της νεαρής μαθήτριας Χλόης με τις εξελίξεις να αναμένονται καταιγιστικές.

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν καταφθάνει ο πατήρ Νικόλαος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και δεν τον επέλεξε τυχαία. Όλα τα βλέμματα, όπως είναι φυσικό, στρέφονται πάνω του. Κανείς δεν γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί διψώντας για εκδίκηση ούτε μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, η Χλόη, θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία στον Άγιο Έρωτα.

Δείτε επίσης: Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ALPHA - Το τραγικό μυστικό που φέρνει τον Πάτερ Νικόλαο στο δρόμο της Χλόης

To backstage βίντεο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά στον Άγιο Έρωτα

Οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται να βρίσκουν τη μεταξύ τους χημεία, κάτι που φάνηκε και στην επίσημη φωτογράφιση που έκαναν πρόσφατα για χάρη του Άγιου Έρωτα. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τα παρασκήνια, που αναδημοσίευσε και ο επίσημος λογαριασμός του Alpha.

Δείτε το βίντεο όπου ποζάρουν με κόκκινο φόντο και μας προετοιμάζουν για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στη μικρή οθόνη: