Η Μπριζίτ Μακρόν στο «Emily in Paris»: Όλες οι λεπτομέρειες για την guest εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας

Θα κάνει μια μοναδική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Netflix
Φωτογραφία: Netflix

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, θα εμφανιστεί σε cameo ρόλο στη δημοφιλή σειρά του Netflix, «Emily in Paris». Η πρεμιέρα του δεύτερου μέρους της τέταρτης σεζόν, στην οποία θα συμμετάσχει η Μακρόν, έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το περιοδικό Elle, η Μπριζίτ Μακρόν θα υποδυθεί τον εαυτό της και θα φορά τα δικά της ρούχα, χωρίς να έχει λάβει ειδικές οδηγίες από την παραγωγή της σειράς. Ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο γαλλικό Elle ότι η Μακρόν έχει «μεγάλο ταλέντο».

Δείτε επίσης: Λάκης Γαβαλάς: Καλεσμένος στο πάρτι του Emily in Paris - Οι φωτογραφίες από το μεγάλο event του Netflix

Πώς προέκυψε η guest εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν στο «Emily in Paris»

Η ιδέα για την εμφάνιση της Μακρόν ξεκίνησε το 2022, όταν η Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια της σειράς, και ο Ντάρεν Σταρ τη συνάντησαν στο Ελιζέ τον Δεκέμβριο. Η Κόλινς ανέφερε ότι η Πρώτη Κυρία είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και είχε προηγουμένως αναφερθεί στο όνομά της με χιούμορ στην πρώτη σεζόν της σειράς. Σύμφωνα με την ίδια, η συνεργασία της με την Πρώτη Κυρία ήταν «τιμή και πραγματική χαρά».

Τα γυρίσματα της εμφάνισης της Μπριζίτ Μακρόν πραγματοποιήθηκαν με αυστηρή μυστικότητα στις 2 Απριλίου, κοντά στην Place de la Madeleine στο Παρίσι. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μακρόν εμφανίζεται στην οθόνη υποδυόμενη τον εαυτό της. Το 2018, είχε συμμετάσχει στο γαλλικό κωμικό σόου «Vestiaires», ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η παραγωγή μιας βιογραφικής σειράς έξι μερών με τίτλο «Brigitte, une femme libre».

Η σειρά «Emily in Paris» έχει προσελκύσει σημαντικό κοινό από την κυκλοφορία της το 2020, με το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν να συγκεντρώνει σχεδόν 20 εκατομμύρια προβολές. Παρά τις κριτικές για τη στερεοτυπική και φανταστική απεικόνιση της ζωής στο Παρίσι, η σειρά παραμένει δημοφιλής και συνεχώς εμφανίζεται στις κορυφαίες θέσεις του Netflix.