Ο Γιατρός: Πεθαίνει στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου!

Ο θάνατος που θα στιγματίσει τους ήρωες της σειράς του ALPHA

Ο Γιατρός: Πεθαίνει στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου!

Το τρέιλερ της σειράς του ALPHA «Ο γιατρός» είναι κι επίσημα στον αέρα (δείτε το εδώ) και από τις σκηνές που είδαμε, είμαστε σίγουροι ότι αναμένεται να κερδίσει και τη φετινή σεζόν τις καρδιές των τηλεθεατών που περιμένουν πώς και πώς να δουν τα νέα επεισόδια του β' κύκλου.

Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια που σύντομα θα παίξουν στην τηλεόραση, ο Ανδρέας επιστρέφει στο νοσοκομείο έτοιμος να διεκδικήσει ξανά τη θέση του. Και όχι ως γιατρός, αλλά ως διευθυντής του Παθολογικού τμήματος. Τα μέλη του συμβουλίου, όμως, έχουν διαφορετική άποψη. Εκτός από το γεγονός πως δεν είναι σίγουροι για το αν έχει αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του, από την άλλη κάποιοι δεν θέλουν να αναλάβει ξανά χρέη διευθυντή με αποτέλεσμα να μπουν εμπόδιο στα όνειρά του. Ενας από αυτούς θα είναι και ο Αργύρης Σταθάτος (Αλέκος Συσσοβίτης), που ως δικηγόρος του Διοικητικού Συμβουλίου Διαχείρισης του δημοσίου νοσοκομείου, έχει τα όπλα να πετύχει την απομάκρυνση του Ανδρέα.

Ο Γιατρός: Έρχεται στον ALPHA

Ο Γιατρός ALPHA

Δείτε επίσης: Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα στις 23/9 στον ALPHA - Το τραγικό μυστικό που φέρνει τον Πάτερ Νικόλαο στο δρόμο της Χλόης

Παράλληλα, στη ζωή του Ανδρέα θα συνεχίσει να υπάρχει η Αννα (την οποία θα υποδυθεί η Θάλεια Ματίκα μετά την αποχώρηση της Δήμητρας Σιγάλα), αλλά θα επιστρέψει και η Χριστίνα Λαμπρινού (Ευδοκία Ρουμελιώτη), ως διευθύντρια του Παθολογικού τμήματος, η οποία μάλιστα υπήρξε ερωτευμένη με τον Ανδρέα στα φοιτητικά τους χρόνια.

Οπως λένε οι πληροφορίες της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Χριστίνα θα προσπαθήσει, εκτός από τον Ανδρέα, να κλέψει και τη θέση της διευθύντριας της κλινικής από την Αννα. Την ίδια ώρα, ο Απόστολος, ο καλύτερος φίλος του Ανδρέα, προσπαθεί να βοηθήσει τον φίλο του με όποιον τρόπο μπορεί, αλλά και ο ίδιος θα έχει τα δικά του μπλεξίματα, όταν συνάπτει κρυφή σχέση με μια συνάδελφο από την κλινική, αλλά και η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, τον φέρνουν μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις.

Ο Γιατρός: Πεθαίνει στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου!

Ο Πέτρος Λαγούτης θα μπει στη σειρά ως Γρηγόρης Γιαννόπουλος, χειρούργος, που θα μπλέξει ερωτικά με την κόρη του Ανδρέα, ο οποίος και δεν θα πάρει με καλό μάτι τη σχέση αυτή. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Χρηστίδης (Ιωάννης Παπαζήσης) έρχεται από τη Θεσσαλονίκη φέροντας μεγάλη αναστάτωση στην έγκυο Σοφία (Βασιλική Τρουφάκου).

Ο Γιατρός

Ο έρωτας της Δανάης και του Δημήτρη θα συνεχίζει να είναι ακμαίος, ενώ ο Λεωνίδας με την Εύα θα έχουν προστριβές μετά τον χωρισμό τους. Ο θάνατος του Μιχάλη από κορωνοϊό θα στιγματίσει τους ήρωες, οι οποίοι θα πρέπει να φανούν δυνατοί, ενώ νέα πρόσωπα θα μπουν στον νέο κύκλο επεισοδίων.