Αρχελάου 5 (10/9): Τι θα δούμε απόψε στο 2ο επεισόδιο - Ο Στέφανος ανοίγει το μπαρ και χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς

Η απόφαση του δικαστηρίου

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αρχελάου 5 (10/9): Τι θα δούμε απόψε στο 2ο επεισόδιο - Ο Στέφανος ανοίγει το μπαρ και χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς

Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, Αρχελάου 5 έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 9/9 και σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης (δείτε τα εδώ) η πρώτη εντύπωση κέρδισε το κοινό! Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε την Κέλλυ να χωρίζει τον άντρα της Αλέξανδρο, τον οποίο έπιασε να την απατά με την καλύτερή της φίλη και... τώρα αρχίζει το καλό!

Πως θα εξελιχθεί η ιστορία αυτή;

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά Αρχελάου 5

Η Κέλλυ κέρδισε στο δικαστήριο όλη την Αρχελάου 5, από τον πρώτο όροφο και πάνω, και ετοιμάζεται να την πουλήσει σε Κινέζους επενδυτές και να φύγει. Δυο χρόνια μετά το διαζύγιό της είναι έτοιμη ν’ ανοίξει τα φτερά της και να ξαναγεννηθεί. Ο Ματθαίος, όμως, έχει άλλα σχέδια για εκείνη. Η Λυδία επιστρέφει καταρρακωμένη από το Λονδίνο, καθώς ο Λουκ την παράτησε ένα μήνα πριν από τον γάμο τους, μια επιστροφή για την οποία θα χαρεί ιδιαιτέρως ο Ορφέας. Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ στην Αρχελάου 5 και προσλαμβάνει τη Δώρα, κάτι που χαλάει τα σχέδια της Κέλλυς, εφόσον κανείς επενδυτής δεν αγοράζει σε πολυκατοικία, η οποία έχει την ηχορύπανση και τη φασαρία ενός μπαρ.

Τι θα δούμε αύριο

Η Κέλλυ το βάζει σκοπό να κλείσει το μπαρ, για να μπορέσει να πουλήσει και να φύγει. Αναθέτει, μάλιστα, σε γνωστό άνθρωπο της νύχτας, το Κολιμπρί, ν’ απειλήσει τον Στέφανο προκειμένου να το κλείσει. Το μπαρ, όμως, «προστατεύεται» από τον Ματθαίο. Ο Ορφέας νοικιάζει ένα υπόγειο για τις πρόβες του. Ο Στέφανος καλείται σε οντισιόν για ριάλιτι κομμωτικής και δεν έχει κανέναν να αφήσει στο πόδι του. Έτσι αρχίζει η σχέση του με τον ιδιόρρυθμο αστυνομικό Οδυσσέα, τον οποίον αφήνει να επιβλέπει το μπαρ, ώσπου να γυρίσει. Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη, μ’ επεισοδιακό τρόπο.