Ηλέκτρα: «Σωτηράκη είσαι τέρας» - Χαμός στο X/twitter στην πρεμιέρα του 2ου κύκλου

Το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σειράς της σεζόν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ηλέκτρα: «Σωτηράκη είσαι τέρας» - Χαμός στο X/twitter στην πρεμιέρα του 2ου κύκλου

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου σήμερα και η πρώτη σειρά της σεζόν έκανε πρεμιέρα στο κανάλι της ΕΡΤ. Ο λόγος για την Ηλέκτρα, η οποία προβάλλεται για δεύτερη χρονιά, μετά την επιτυχία της στον πρώτο κύκλο - δείτε εδώ πότε κάνουν πρεμιέρα οι υπόλοιπες σειρές. Στο πρώτο επεισόδιο, λοιπόν, παρακολουθήσαμε τον Σωτήρη να ετοιμάζει την εκδίκησή του μετά την προδοσία της γυναίκας, του πατέρα και του αδερφού του.

Οι τηλεθεατές, λοιπόν, σοκαρίστηκαν από τα σχέδιά του, αλλά και το μίσος που φαίνεται πως βγαίνει από την καρδιά του και τα σχόλια στο X/Twitter πήραν αμέσως φωτιά, όπως και τα πληκτρολόγια των χρηστών. Υπήρξαν, ωστόσο, και σχόλια και για τον Παύλο και τον επικείμενο γάμο του με την κόρη της ερωμένης του, αλλά και για πολλές ακόμη σκηνές του επεισοδίου.

Τα σχόλια στο X/Twitter για την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της Ηλέκτρας

Τι θα δούμε στο 2ο επεισόδιο αύριο 10/9

Σκόρπιες λέξεις, αλήθειες, αποσπάσματα μιας ζωής, ενός μεγάλου έρωτα. Ένα ημερολόγιο. Είναι της Ηλέκτρας που κρατά με θυμό ο Σωτήρης. Τα χέρια του τρέμουν. Όπως και αυτά του Σταύρου που κρατούν της Ουρανίας. Τα μάτια του Βασίλη υγραίνονται. Νιώθει προδομένος. Από τη μόνη γυναίκα που αγάπησε. «Της είπα να προχωρήσει και προχώρησε» μονολογεί και συνεχίζει «Δεν με αγάπησε ποτέ». Τα χέρια του δεμένα μπροστά στη μοίρα του. Όπως και αυτά της Τιτίκας, που βρίσκεται σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο. Δεμένη, φιμωμένη, τρομοκρατημένη. «Καλύτερα να πεθάνεις μια φορά, παρά να υποφέρεις όλες τις μέρες» λέει ο Αισχύλος στον Προμηθέα και ο Σωτήρης πληρώνει αδρά τα όρνεα για να κατατρώνε τον αδερφό του. Η μοίρα, όμως, του χτυπά για μία ακόμα φορά την πόρτα. Στο κατώφλι, ένας επισκέπτης που ήρθε να ανάψει ξανά όσες φωτιές είχαν με τόσο κόπο σβήσει. Η Ηλέκτρα θα ζήσει τον χειρότερο εφιάλτη της - δείτε εδώ και τα υπόλοιπα της εβδομάδας.