Ανατροπή με τον Άγιο Έρωτα στον ALPHA

Η απόφαση του σταθμού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή με τον Άγιο Έρωτα στον ALPHA

Πρεμιέρα στον ALPHA αναμένεται να κάνει η νέα σειρά του σταθμού με τίτλο Άγιος έρωτας. Πρόκειται για μια νέα καθημερινή δραματική σειρά εποχής η οποία θα έχει παράνομους και απαγορευμένους έρωτες, προδοσίες, ίντριγκες, φόνους, μυστήριο και εκδίκηση.

Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλίας Βαλάσης, Ελευθερία Πάλλα, Μιχάλης Πανάδης, Γιάννης Εγγλέζος, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστας Κονταράτος, Ιφιγένεια Καραμήτρου, Αντιγόνη Μακρή είναι οι πρωταγωνιστές που θα απασχολήσουν τους τηλεθεατές.

Όσον αφορά την υπόθεση: Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής Θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες, έχει και πολλά μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτόν τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά τη Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα (δείτε το trailer).

Τι συμβαίνει όμως με την πρεμιέρα της σειράς Άγιος έρωτας;

Alpha - Άγιος έρωτας: Στα backstage της νέας σειράς και ο λόγος που επέλεξαν το συγκεκριμένο τοπίο

Η σειρά ήδη έχει τραβήξει τον ενδιαφέρον του κοινού με τις γυναίκες να έχουν πάθει παροξυσμό με τον πρωταγωνιστή Δημήτρη Γκοτσόπουλο που από κακός που ήταν στον Παράδεισο των κυριών, γίνεται πάτερ και μάλιστα... πολύ γοητευτικός - δείτε τι γράφεται στο Twitter/X.

Όσον αφορά όμως την πρεμιέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife, ο ALPHA εξετάζει αντί στις 21:00 που είχε γραφτεί, να γίνει στις 20:00 το βράδυ στις 23/9 ώστε να μην πέσει στην λαίλαπα των σειρών που θα κάνουν επίσης πρεμιέρα εκείνη την ημέρα στην συγκεκριμένη ζώνη.