Η Παραλία 9/9: «Βρήκαμε αίμα που δεν είμαστε σίγουροι αν είναι δικό της» - Συνταρακτικό το αποψινό επεισόδιο!

«Οι μελανιές που υπάρχουν στο σώμα της, δεν δικαιολογούνται για μια απλή πτώση»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Παραλία 9/9: «Βρήκαμε αίμα που δεν είμαστε σίγουροι αν είναι δικό της» - Συνταρακτικό το αποψινό επεισόδιο!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 8/9 στην ΕΡΤ, η Παραλία και σε πρώτο πλάνο είδαμε την επιστροφή του Παύλου Αρχοντάκη στο χωριό, μια επιστροφή που έφερε αναμνήσεις. Την ίδια στιγμή, το χωριό των Ματάλων ζει στους ρυθμούς των πρώτων δημοτικών και κοινοτικών εκλογών μετά την περίοδο της επταετίας.

Ο Χάρης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη, ενώ η Νόνα με τον Ρόμπερτ δουλεύουν αρμονικά στον φούρνο, καθώς νέοι χίπηδες καταφθάνουν στην παραλία μέρα με τη μέρα. Απόψε; Τι θα συμβεί απόψε;

Τι θα δούμε απόψε στην Παραλία (Επ. 3)

Στον φούρνο της Νόνας, οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από την εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής, με τον Παπά Νικόλα να εκφράζει την ανησυχία του για το ξαφνικό της τέλος. Ωστόσο, ο αστυνόμος Κολτσιδάκης, αλλά και ο Χάρης διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος: «Οι μελανιές που υπάρχουν στο σώμα της, δεν δικαιολογούνται για μια απλή πτώση», λέει ο Χάρης κι έτσι όλα αυτά τα ευρήματα στο σώμα της κυρίας Αγγελικής προκαλούν περαιτέρω ερωτήματα.

Στο μεταξύ, ο Παύλος και ο Διονύσης αντιμετωπίζουν τις δικές τους εντάσεις, με τον Παύλο να προσπαθεί να καταλάβει την αλλαγή στη στάση του πατέρα του. Παράλληλα, η Ναταλί συναντά τη Γαλλίδα χίπισσα Σοφί, η οποία εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον της για την αναβίωση του μπαρ «Mermaid», βάζοντας τη Ναταλί σε σοβαρές σκέψεις για την επαναλειτουργία του καφέ. Την ίδια ώρα, ο Γράντος ζητά εξομολόγηση από τον Παπα Νικόλα, δείχνοντας σημάδια μετάνοιας για το παρελθόν του, ενώ η Κερασία ανησυχεί βαθιά για την επανεμφάνισή του και την επίδραση που μπορεί να έχει στο παιδί της.

Στο μεταξύ, η Ελένη προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων, καθώς προσπαθεί να επιλύσει οικονομικές εκκρεμότητες και να αποκαταστήσει τη θέση της. Ομως, η Φανή και ο Χρήστος την υποδέχονται με ψυχρότητα και απειλές.

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί σε όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.