Famagusta: Τέλος για τα γυρίσματα της σειράς - Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου

It's a wrap!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Famagusta: Τέλος για τα γυρίσματα της σειράς - Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου

Στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρέθηκε η σειρά Famagusta τις τελευταίες μέρες, τόσο για την επικείμενη πρεμιέρα της στο Netflix, όσο και για το φερόμενο «μπλόκο» της Τουρκίας με απώτερο σκοπό να μην προβληθεί η σειρά στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, εξαρχής, η συμφωνία του Mega με το Netflix για τη Famagusta αφορούσε στην προβολή της σειράς μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο, κάτι που αναφέρεται και στο δελτίο Τύπου που απέστειλε το κανάλι πρόσφατα. Επομένως παραμένει άγνωστο σε τι αποσκοπούσε η ανακοίνωση του τουρκικού Ανώτατου Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και αν θα επηρεάσει τις προθέσεις των άλλων χωρών.

Δείτε επίσης: Αντρέας Γεωργίου – Το μήνυμά του στον Ερντογάν μετά το «μπλόκο» της Τουρκίας στη σειρά Famagusta στο Netflix

Το μήνυμα για το τέλος των γυρισμάτων στη Famagusta

Με δεδομένο ότι σύντομα θα προβληθεί το τελευταίο μέρος της σειράς, ήταν αναμενόμενο αυτές τις μέρες τα γυρίσματα να φτάσουν στο τέλος τους. Η Famagusta ρίχνει αυλαία με όλους τους συντελεστές να δηλώνουν ικανοποιημένοι από αυτή τη συνάντηση και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

«It’s a wrap για το Famagusta μας!», σημείωσε ο δημιουργός Αντρέας Γεωργίου, ανεβάζοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και στον λογαριασμό της εταιρείας παραγωγής του, MakeIt Productions, με τους πρωταγωνιστές να χαιρετούν στην κάμερα.

Πώς απάντησε στον πρόεδρο Ερντογάν ο Αντρέας Γεωργίου

Όσον αφορά το «μπλόκο» της Famagusta, ο Αντρέας Γεωργίου θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και να τονίσει πως ο σκοπός της σειράς δεν είναι να χωρίσει, αλλά να ενώσει τους δύο λαούς.

«Στέλια, Ίσλα και Αντριάνα! Οι δύο ανιψιές μου, η Στέλια και η Αντριάνα, και η κόρη της παιδικής μου φίλης, Ίσλα, είναι όλες Κύπριες! Η Ίσλα είναι Τουρκοκύπρια και οι ανιψιές μου Ελληνοκύπριες. Τις μεγαλώνουμε και τις μαθαίνουμε να αγαπούν η μία την άλλη. Αυτό είναι και το μήνυμα της σειράς Famagusta, που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την ανθρωπότητα. Κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να ζει και να αγαπά ελεύθερα... Χωρίς σύνορα και περιορισμούς! Ελεύθερα», ανέφερε σε story του στο Instagram ο Αντρέας Γεωργίου, ταγκάροντας μάλιστα και τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το μήνυμα του Αντρέα Γεωργίου στον Ερντογάν