Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: «Η Αϊσέ θα διεκδικήσει την καρδιά του...»

Σούπερ spoil για τη νέα σειρά του ALPHA

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: «Η Αϊσέ θα διεκδικήσει την καρδιά του...»

Η Αρετή από το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει στην τηλεόραση του ALPHA, ως Αϊσέ Βουρδάμπεη στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Πίσω από τις δυο αυτές ηρωίδες «κρύβεται» η ταλαντούχα Μαριαλένα Ροζάκη, η οποία και αποκαλύπτει στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiVi Σίριαλ τα σχέδια της ηρωίδας της αλλά και τον κρυφό «ρόλο» της στο Grand Hotel του ANT1.

Οι αποκαλύψεις της... Αϊσέ

Μετά το «Καφέ της Χαράς» και τον ρόλο της Αρετής, σε χάσαμε!

«Είχα προτάσεις, αλλά αυτές δεν αφορούσαν στην τηλεόραση. Εκανα θέατρο κυρίως. Τα τελευταία δυο χρόνια μάλιστα ήμουν με τον Γιώργο Βάλαρη στην παράσταση “Το έκτο πάτωμα” με ένα καταπληκτικό καστ. Μάλιστα, κάναμε και περιοδεία με τη συγκεκριμένη δουλειά. Ηθελα μια συνέχεια στην τηλεόραση, δεν το κρύβω, αλλά δεν προέκυψε. Ολα γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτή τη σεζόν πάντως θα με δείτε στην περιβόητη “Τζέλα Δελαφράγκα” και μάλιστα εκεί κάνω κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με ότι έχω συστήσει στο κοινό. Εδώ που τα λέμε όμως, σε αυτή τη σειρά, είναι όλα... ασυνήθιστα».

Δεν ήταν και τόσο περίεργο που είδαμε το όνομα σου στο καστ. Εχεις συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, έτσι δεν είναι;

«Εχω στο βιογραφικό μου πολλές συνεργασίες μαζί τους. Από παιδί ακόμα, στα 10 μου χρόνια, εμφανιζόμουν στο «Βίρα τις άγκυρες» στο Εθνικό Θέατρο. Επειτα, στην αρχή της καριέρας μου, υπήρξα βοηθός τους και στη συνέχεια ήμουν σε ένα παιδικό που είχαν κάνει. Μετά, στη διασκευή για τον “Ζορμπά” αλλά και στην παράσταση “Το δικό μας σινεμά” στο Αλσος. Στα δυο χρόνια του κόβιντ, ήμουν στο Εθνικό Θέατρο μαζί τους με την παραγωγή “Φεγγάρι από χαρτί”. Είναι δοκιμασμένη η συνεργασία μας, τους εκτιμώ πολύ. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και συνεννοούμαστε τέλεια. Είναι ευτυχία να δουλεύει κανείς μαζί τους, πηγαίνεις στη δουλειά και έχεις την αίσθηση ότι απλά πας σε ένα πάρτι, κάπου για να περάσεις καλά τέλος πάντων και όχι για να δουλέψεις».

Η πρόταση για τον ρόλο της Τουρκάλας Αϊσέ Βουρδάμπεη, πότε σου ήρθε;

«Ημουν στη Θεσσαλονίκη με το “Εκτο πάτωμα” όταν με πήρε ο Μιχάλης και μου περιέγραψε τον ρόλο. Δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Για το μόνο που γκρίνιαξα είναι για το γεγονός πως η ηρωίδα μου μπαίνει στο έκτο επεισόδιο».

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: «Η Αϊσέ θα διεκδικήσει την καρδιά του...»

Δείτε επίσης: Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: 7 τραγουδιστές σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του ALPHA!

Μαθαίνω πως η ηρωίδα σου είναι ερωτευμένη.

«Με τον Λάμπρο Σεβαστό που υποδύεται ο αγαπημένος μου Αντώνης Καλομοιράκης με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργαστώ και στο “Καφέ της Χαράς”. Η ζωή τελικά κάνει κύκλους».

Ο Λάμπρος τρέφει τα ίδια συναισθήματα με την Αϊσέ;

«Στην αρχή ναι. Στη συνέχεια, όμως, έχει μάτια μόνο για μία τσιγγάνα».

Θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία σας;

«Αυτό δεν θα στο αποκαλύψω. Θα προκύψουν πολλά μεταξύ τους, τίποτα δεν είναι απλό σε αυτή τη σειρά».

Μήπως και στην καρδιά της Αϊσέ μπει κάποιος άλλος άνδρας;

«Θα μπορούσε να συμβεί αυτό, για να δούμε! Ωστόσο, όλοι εμείς οι ηθοποιοί που συμμετέχουμε στη σειρά και γνωρίζοντας την ιστορία, έχουμε την ελπίδα πως η σειρά θα συνεχιστεί. Δεν θα μείνουν οι δημιουργοί στα 14 επεισόδια. Ολοι σε αυτό θέλουμε να ελπίζουμε».

Τι κρατάς από την ηρωίδα σου;

«Εψαξα και διάβασα για τους Τούρκους καθώς μιλάω τουρκικά στη σειρά, άρα τώρα όταν ακούω κάποιον Τούρκο να μιλάει τον αισθάνομαι δικό μου άνθρωπο. Αυτό είναι ένα στοιχείο που έχει αποτυπωθεί έντονα μέσα μου».

Μόνο με την οικογένεια των Σεβαστών θα είναι σε επαφή η Αϊσέ ή θα εξαπλωθεί και στις άλλες οικογένειες;

«Κυρίως με την οικογένεια του Λάμπρου, όμως θα τη δείτε και με τους δικούς της σε πολλά πλάνα, που υποδύονται ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που κάνει τον πατέρα της και τη Μαριέλλα Σαββίδου που είναι η μητέρα της».

Καθώς θα μπει στη μέση μια άλλη γυναίκα όπως τονίσαμε προηγουμένως, θα δούμε την ηρωίδα σου να τον διεκδικεί;

«Βεβαίως. Η Αϊσέ θα προσπαθήσει να τον κρατήσει. Γενικότερα, σε αυτή τη σειρά, έχετε να δείτε πολλά».

Ο πήχης, μετά από αυτόν τον ρόλο, ανεβαίνει;

Μαριαλένα Ροζάκη
Instagram

«Ανεβαίνει και φυσικά μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι πιο προσεκτικά για την κάθε κίνηση μου. Χαίρομαι που δοκιμάζομαι σε κάτι διαφορετικό, συνήθως μου δίνουν τον ρόλο του καλού κοριτσιού, λόγω της εμφάνισης μου, οπότε σε αυτή τη περίπτωση, είναι όλα κόντρα και το χαίρομαι. Μιλάμε για μυθοπλασία άρα είναι όλα τραβηγμένα».

Δείτε επίσης: Alpha: Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα - Το all-star soundtrack της πολυαναμενόμενης σειράς κυκλοφορεί

Το επόμενο σου βήμα, ποιο είναι;

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να ανακοινώσω κάτι άλλο, είμαι σε συζητήσεις για μια θεατρική και μια ακόμα τηλεοπτική σειρά. Προς το παρόν ασχολούμαι με τα σενάρια, είμαι στην συγγραφική ομάδα της σειράς “Grand Hotel”. Ασχολούμαι με τα σενάρια τα τελευταία δυο χρόνια, στο “Grand Hotel” γράφω τους διαλόγους, πέρυσι ήμουν στον “Παράδεισο των κυριών” και πρόπερσι στον “Ερωτα φυγά”. Εξίσου δημιουργική ενασχόληση που θα ήθελα να έχει συνέχεια».