Διάφανη Αγάπη: Έρχεται στον ALPHA - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Μάθετε μόνο εδώ!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Διάφανη Αγάπη: Έρχεται στον ALPHA - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα για τη νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου του ALPHA «Διάφανη αγάπη» και οι πρωταγωνιστές δείχνουν να είναι ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία αυτή, κι αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που οι ίδιοι μοιράζονται.

Μ' ένα all star cast και ένα ιδιαίτερο σενάριο, η «Διάφανη αγάπη» του ALPHA έρχεται με την έναρξη της νέας σεζόν για να σας καθηλώσει. Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης κρατάει τον βασικό ρόλο, αυτόν του αστυνομικού που πεθαίνει και τώρα καλείται... ως νεκρός, να διαλευκάνει την ίδια του τη δολοφονία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προστατεύσει τη γυναίκα του που βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο.

Διάφανη Αγάπη: Έρχεται στον ALPHA

Τα γυρίσματα για την εν λόγω σειρά, που βασίζεται σε ξένο φορμάτ, συνεχίζονται καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς με όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγει ένα άρτιο αποτέλεσμα. Φυσικά δεν λείπουν και οι παρασκηνιακές πλάκες μεταξύ τους, αλλά όταν η κλακέτα χτυπήσει, όλοι στέκονται μπροστά στον φακό έτοιμοι να ερμηνεύσουν τον ρόλο τους, είτε καλός είτε κακός. Πίσω από τις κάμερες, όμως, όλοι έχουν άριστη σχέση και χημεία.

Διάφανη αγάπη: Όλο το πρώτο επεισόδιο

Διάφανη Αγάπη: Έρχεται στον ALPHA

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η σειρά θα αρχίσει με πρώτο πλάνο μια ταράτσα ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου, όπου εκεί κείτονται δύο πτώματα με τα όπλα δίπλα τους. Φαίνεται ότι έχουν πυροβολήσει ο ένας τον άλλο. Οι μπλε φάροι της αστυνομίας αναβοσβήνουν και οι αστυνομικοί απομονώνουν τη σκηνή του εγκλήματος. Ο αστυνόμος Στέφανος Λεοντής (Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης) διασχίζει τη σκηνή του εγκλήματος, ενώ κανείς δεν αντιλαμβάνεται την παρουσία του.

Δείτε επίσης: Alpha: «Διάφανη αγάπη» - Ο Μιχάλης Σαράντης μάς συστήνει τον Χάρη Παυλίδη

Οι συνάδελφοί του, ο Σπύρος (Μιχάλης Οικονόμου), ο Χάρης (Μιχάλης Σαράντης), η Στέλλα (Θεόβη Στύλλου) και ο διευθυντής του τμήματος, Νίκος Ραγκούσης (Νίκος Ψαρράς), κινούνται στον χώρο σαν να μην είναι εκείνος εκεί. Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως είναι νεκρός! Ξαφνικά μια κόκκινη πύλη ανοίγει για να τον οδηγήσει σε έναν άλλο κόσμο. Μπερδεμένες εικόνες που ανήκουν στο μέλλον, τον εμποδίζουν να την περάσει. Βλέπει τη σύζυγό του, Αννα Καραλή (Χαρά Μάτα Γιαννάτου), και κάποιον να προσπαθεί να τη σκοτώσει. Αντιστέκεται, δεν περνά την πύλη, δεν θέλει να φύγει από τον κόσμο αφήνοντας τη γυναίκα του σε κίνδυνο.

Σ’ αυτή τη νέα «ζωή» που ανοίγεται μπροστά του συνοδοιπόρος του θα είναι η Φωτεινή (Μέγκι Σούλι), μια 17χρονη έφηβη, η οποία είναι η μόνη που μπορεί να τον δει και να τον ακούσει. Αρκεί άραγε η δική της βοήθεια για να αποτρέψει τη δολοφονία της γυναίκας του;